На Буковині УКРОП братиме участь у перших місцевих виборах в об’єднаних територіальних громадах

На Буковині УКРОП братиме участь у перших місцевих виборах в об’єднаних територіальних громадах

03.11.2016, 23:24

Місцеві організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» братимуть участь у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад (ОТГ) та відповідних сільських, селищних, міських голів, що відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року в 22 областях України.

Таке рішення одноголосно ухвалили під час Х з’їзду партії в Києві 2 листопада.

«УКРОП йтиме на вибори в об’єднаних територіальних громадах. Це перші серйозні вибори після виборів 2015 року, які були успішними для нашої партії. Ми ставимося до них з усією серйозністю і маємо намір не просто брати участь, а й перемагати», – наголосив під час з’їзду голова політради партії УКРОП, народний депутат Тарас Батенко.

«На Буковині ми братимемо  участь у виборах в об’єднаних територіальних громадах, а саме - Вижницькій, Вашківецькій та Сторожинецькій ОТГ», - підтвердив голова Чернівецької обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Ткачук.

 Кандидатів для участі у виборах висуватимуть на конференціях місцевих парторганізацій. Рішення конференцій погоджуватиме Політична рада партії.

Як відомо, Центральна виборча комісія призначила на 11 грудня місцеві вибори в 41 об’єднаній територіальній громаді. 18 грудня вибори відбудуться в 143 ОТГ. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

клоуни олігарха злодія корупціонера і рейдера каламойского )))))))))))))

слява! слява! шаріковим і швондерам ))))))))))

avatar

цирк і клоуни

04 листопада 2016 08:56