Підприємець, екс-чиновники і особистий друг: на Буковині 'УДАР' визначився з усіма кандидатами на округи

Підприємець, екс-чиновники і особистий друг: на Буковині "УДАР" визначився з усіма кандидатами на округи

23.07.2012, 22:09

Збори Чернівецької обласної організації партії "УДАР" Віталія Кличка визначилися з усіма претендентами на участь у виборах до Верховної Ради по мажоритарних округах Чернівецької області.

Претендентами у кандидати в народні депутати від партії "УДАР" збори Чернівецької обласної організації запропонували з’їзду партії "УДАР": по округу №201 (центр місто Чернівці) підприємця, президента клубу "Успішна чернівчанка" Галину Марараш; по округу №202 (центр місто Сторожинець) - колишнього начальника Вижницького районного відділу освіти Клавдію Назаренко; по округу №203 (центр місто Новоселиця) - екс-заступника голови Глибоцької районної ради Георгія Тиміша; по округу №204 (центр місто Хотин) керівника Національного проекту "Чисте місто", кандидата економічних наук (виріс і навчався у Чернівцях), особистого друга братів Кличків (стажувався зодним з братів в одному з німецьких вузів) Богдана Баласиновича.

Під час представлення претендентів запитання виникли лише у представників Сокирянського та Заставнівського районів до Богдана Баласиновича. Запитували, чи знає він проблеми округу, які планує вирішувати у випадку перемоги. Як з’ясувалося, столичний науковець виявився ознайомлений з проблемами трьох бесарабських та Заставнівського районів, які входять до округу №204. Серед них він назвав проблеми з організацією збуту місцевими селянами плодо-овочевої продукції, екологічні проблеми Дністра, невирішеність питань з організацією сміттєзвалищ біля населених пунктів.

До інших претендентів запитань не було.

Збори відбулися 22 липня у будинку культури "Роша".

У зборах взяли участь 322 делегати з числа 475 членів партії, які є на обліку в обласній організації "УДАРу".

З’їзд партії "УДАР", який затвердить кандидатів у депутати по мажоритарних округах, відбудеться у Києві 1 серпня.

ДЖЕРЕЛО:molbuk.ua

1