На Буковині 'УДАР' не висуватиме своїх кандидатів на проміжних виборах, а підтримає кандидатів від об'єднаної опозиції

На Буковині "УДАР" не висуватиме своїх кандидатів на проміжних виборах, а підтримає кандидатів від об'єднаної опозиції

09.01.2013, 17:13

Як повідомив сьогодні народний депутат та голова обласної організації партії "УДАР" на Буковині Роман Ванзуряк, очолюваний ним осередок братиме участь у довиборах до Чернівецької обласної ради, але не висуватиме своїх кандидатів. Хоча, безперено, має таких, які могли би перемогти на проміжних виборах. 

Було вирішено підтримати кандидатів від Об'єднаної опозиції Юрія Скорейка та Марію Філіпчук. Адже, на переконання Романа Ванзуряка, "УДАР" не має своєї фракції в Чернівецькій обласній раді, а тому двом депутатам від "УДАРу", в разі їхньої перемоги, буде важко виконувати програмні засади та обіцянки, дані людям. А тому, усвідомлюючи всю відповідальність перед виборцями, партія вирішила не висувати своїх кандидатів, а підтримати висуванців від ОО.

Нагадаємо, довибори відбудуться 3 лютого.

Що ж стосується виборів міського голови, то про узгодження кандидатур можна буде говорити, коли дата виборів буде визначена. А до наступних місцевих виборів партія "УДАР" в Чернівецькій області, запевнив Роман Ванзуряк, буде готова і, переконаний він, буде представлена в місцевих радах усіх рівнів.

Використано матеріали www.chas.cv.ua

 

 

 

1