У Чернівцях вилучили дві тисячі літрів контрафактного спирту на пів мільйона гривень, який призначався для виготовлення 'паленого' алкоголю

У Чернівцях вилучили дві тисячі літрів контрафактного спирту на пів мільйона гривень, який призначався для виготовлення "паленого" алкоголю

05.02.2021, 11:51

Загалом з початку року з незаконного обігу вилучено спирту на суму 3,2 млн. грн. 

 В.о. начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області полковник податкової міліції Сергій Грамчук повідомляє, що 04.02.2021 року співробітниками податкової міліції в рамках проведення операції «Акциз-2021» перекрито черговий канал розповсюдження контрафактної сировини (спирту) на території Чернівецької області.

В гаражному приміщенні мешканця обласного центру було виявлено  пластмасові бочки вщент заповнені прозорою рідиною з різким запахом спирту в кількості понад 2 тисячі літрів, орієнтовною вартістю 588 тис. гривень.

Даний спирт призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, які могли бути реалізовані на території Чернівецької області. Співробітниками податкової міліції постійно проводяться заходи, які направлені на протидію незаконному виробництву та обігу підакцизних товарів і перекриттю каналів їх контрабандного походження на внутрішній ринок України.

  

 

 

1