На Буковині тривають звітно-виборні партконференції ВО «Батьківщина»

На Буковині тривають звітно-виборні партконференції ВО «Батьківщина»

16.02.2018, 16:39

У четвер, 15 лютого, відбулася XVIII звітно-виборна конференція у Першотравневій районній в м. Чернівцях парторганізації ВО «Батьківщина». Про це повідомляє прес-служба обласного осередку партії.

Перед делегатами конференції та запрошеними партійцями відзвітували голова Першотравневої райпарторганізації ВО «Батьківщина» Ярослав Шешур та депутат Чернівецької міськради Тарас Бабух.

У своєму виступі голова Чернівецької міської парторганізації, керівник фракції «Батьківщина» в Чернівецькій міськраді Олександр Пуршага дав схвальну оцінку роботі Першотравневій районній  парторганізації.

«Можу відзначити небайдужість партійців району і до ситуації в країні, і до проблем міста, - сказав Олександр Пуршага. – Знаю, як вони цікавляться партійним життям, відвідують офіс, цікавляться свіжою пресою і поширюють її серед населення, долучаються до наших подій і заходів, пропонують допомогу. Це демонструє і рівень довіри до своєї політичної сили і її лідера, і гарну організацію роботи керівником парторганізації. Упевнений, що спільна робота приведе нашу команду до успішного результату на всіх рівнях».

Конференція  переобрала головою Першотравневої районної партійної організації ВО «Батьківщина» Ярослава Миколайовича Шешура.  Обрано також районне бюро організації у складі 9 осіб.

1