На Буковині транспорт заправляють 'лівим' пальним

На Буковині транспорт заправляють "лівим" пальним

18.10.2018, 14:40

До такого висновку дійшов голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук. 

Про це голова облдержадміністрації заявив 17 жовтня під час міжвідомчої наради з питань вжиття заходів протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автозаправних пунктів.

«У нас є дані статистики, ведеться облік паливно-енергетичного матеріалів. За перше півріччя реалізація впала на 5 тис тон. Зрозуміло, що цю нішу треба заповнити і робота над цим триває. В той же час вантажоперевезення збільшення на 23%, так само відбулося збільшення і легкового автотранспорту. Постає логічне питання – якщо транспорту стає більше і перевезень більше, то чому реалізація палива впала? Іде мова про те, що в області є споживання необлікованих нафтопродуктів. Відповідно перед нами завдання навести лад з необлікованими нафтопродуктами для того, аби в краї був порядок і законність, а місцеві бюджети мали наповнення», - заявив Олександр Фищук.

Відтак, під час наради з керівниками правоохоронних та силових структур було погоджено створення міжвідомчої робочої групи, що займатиметься вирішенням цього питання. Також голова ОДА закликав активно співпрацювати з головами громад, які добре володіють інформацією в населених пунктах.

1