На Буковині 'Свобода', яка ні під кого не 'лягала', рішуче наїхала на ЗМІ, які про це пишуть

На Буковині "Свобода", яка ні під кого не "лягала", рішуче наїхала на ЗМІ, які про це пишуть

08.02.2016, 21:45

Прес-служба ЧОО ВО "Свобода" розповсюдила заяву "Свободівці відстоюють права студентів та викладачів, а не окремих особистостей" за підписом Віталія Мельничука, свободівця,  заступника голови Чернівецької обласної ради.

У заяві, зокрема, вкотре роз'яснюється позиція партії у конфлікті навколо реорганізації БДФЕУ, а відтак вислювлюється претензнія до ЗМІ, які нібито неправильно висвітлюють діяльність партії. 

 

"Та останнім часом, особливо після місцевих виборів, будь-які рішучі дії «Свободи» у Чернівцях тлумачаться в ЗМІ та політичних колах,  як «лягання» під когось. 

Хоча всім відомо, що у Чернівцях, як таких, незалежних ЗМІ наразі немає. Підконтрольні впливовим політикам засоби масової інформації, дезінформують людей та відкрито обливають брудом свободівців", - йдеться у повідомленні прес-служби.  

1


КОМЕНТАРІ (3)

Скільки не говори цукор, солодко в роті не стане. Лягли братчики під регіоналів по повній. Хоч скажіть як продались, дорого чи по дешевці?

avatar

Кирило

09 лютого 2016 06:24

Що, пане віталію, на злодію шапка горить"??? Не займайтесь політикою, свободівці. Ви маєте свого представника у керівництві облради, от і вирішуйте нагальні проблеми буковинців. А в питаннях вищої школи є кому розбиратися і обласна рада тут ні до чого, а вже якась партєйка і поготів.

avatar

Юрій

09 лютого 2016 09:50

Безсоння? ))))

avatar

до попереднього коментатора "кирило"

09 лютого 2016 13:16