На Буковині 'Свобода' бреше про своїх переможців на виборах?

На Буковині "Свобода" бреше про своїх переможців на виборах?

05.05.2017, 12:20

Прес-служба ВО "Свобода" поширила сьогодні інформацію про те, що за результатами виборів до сільських об'єднаних територіальних громад, що відбулися 30 квітня 2017 року, висуванці ВО "Свобода" нібито здобули 9 депутатських мандатів.

Якби повідомлення стосувалося тільки Вінниччини, Прикарпаття та  Волині, то на нього можна було б не звертати особливою уваги. Проте у повідомлення вміщено також інйормацію про те, що "ше четверо депутатських місць "Свобода" отримала в Селятинській сільській ОТГ Путильського району Буковини".

Оприлюднено також прізвища людей, які стали депутатами: Олександр Ревуцький, Володимир Харь та Юрій Добродійчук, Роман Фіцич (директор школи в с. Плоска Путильського району).

Проте документи свідчать зовсім про інше. Для того, щоб переможець виборів вважався депутатом від політичної сили необхідно, щоб ця політична сила висунула його кандидатом на виборах або він був членом цієї політичної сили.

Партії, звісно, також мають право висувати кандидатами позапартійних людей, яких потім вважають своїми, але для цього цих безпартійний знову ж таки треба висунути. 

У випадку з переліченими людьми документи не дають підстав стверджувати, що вони висунуті ВО "Свобода" або є членами цієї партії. 

Хіба що з якоїсь причини перед балотуванням кандидати  приховали від громади свою партійність й пройшли по документах, як безпартійні самовисуванці

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Свобода завжди була брехунами!!!! Якби хтось написав що від Свободи, отримав б нуль відсотків. Сором!

avatar

путила

05 травня 2017 12:49

Та цей мельничук був і залишиться свистуном і бездарною, безсовісною людиною.

avatar

Юрій

05 травня 2017 15:48

Цікаво, а Тягнибакс знає що місцеві партійці його дурять і підставили в брехні всеукраїнську Свободу.

avatar

Свобода

05 травня 2017 17:41