На Буковині створили спілку АТО 'Сила єднання'

На Буковині створили спілку АТО "Сила єднання"

02.03.2017, 01:35

 Докладніше про об'єднання обіцяють розповісти у четвер, 2 березня, о 16:00, в каб. 418 Чернівецької ОДА. На цей час запланована прес-конференція активістів, які ініціювали створення об'єднання громадських організацій.

 - Вперше на Буковині створена спілка, до складу якої увійшло багато різних громадських організацій  з метою об'єднатися у допомозі, консолідації та координації в питаннях та проблемах пов'язаних з АТО, - анонсували свій захід ініціатори об'єднання. 
 
ДОВІДКА:
 
Громадська спілка " Асоціація ветеранів, інвалідів та волонтерів АТО "Сила єднання".  Метою діяльності Спілки є сприяння консолідації і координації зусиль ветеранів АТО, членів їх сімей, членів сімей загиблих, інвалідів АТО, їх об'єднань та військовослужбовців у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх економічних, соціальних прав, наданню оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги, у тому числі і для сприяння вирішення житлових проблем членам Спілки, в першу чергу учасникам бойових дій, інвалідам АТО та членам сімей загиблих учасників АТО, а також осіб, з числа військовослужбовців та бійців добровольчих формувань, які стали інвалідами внаслідок поранень, отриманих під час проведення АТО.
1


КОМЕНТАРІ (7)

Якщо в цій спілці будуть кобєвки, ковальці, малішевські, то з нею все ясно і "до ворожки не ходи".

avatar

Юрій

02 березня 2017 08:05

К...н - дві відкриті кримінальні справи

Ш...р - підробка документів

М...о - відкрита кримінальна справа по фальсифікації

Б...й - судимий за хабарництво

Супер склад...

avatar

Буковинець

02 березня 2017 09:15

Не люблю, когда алюминиевый тазик корчит из себя хрустальную вазу

avatar

Фаина Раневская

02 березня 2017 12:38

Краснян Валерій Іванович (керівник) Голова Спілки   Ревега Олег Вікторович заступник голови   Березовський Дмитро Дмитрович секретар спілки   Шеффер Вальтер Кондратович член Правління   Колбаско Володимир Федорович член Правління   Ващук Євгенія-Надія Василівна член Правління   Тучак Тетяна Валеріївна член Правління   Хомко Лариса Петрівна член Правління   Кобевко Ольга Петрівна член Правління   Матвієнко ВІталій Володимирович член Правління
avatar

інформаційна довідка

02 березня 2017 13:07

Краснян Валерій Іванович - дві відкриті кримінальні справи

Шеффер Вальтер Кондратович - підробка документів

Березовський Дмитро Дмитрович - судимий за хабарництво

Супер склад...

avatar

Не видаляйте, та не змінюйте коментарі

02 березня 2017 13:09

Якщо цей склад буде працювати разом для досягнення соц.справедливості може "рішалово" припинеться,  але не надовго, всерівно знайдеться "одна паршива о..а"  яка зпаплюжить авторитет інших. ( Ця організація повинна не брати до уваги заслуги окрмих осіб, або випадків, а боротися за рівні  (законні) права для всіх (кожного) учасників АТО.

avatar

Вільний

02 березня 2017 13:20

Спілку лише створили, а наші "парекрасні" люди вже засирають ії. Вірю в їх справу, а злі язики нехай помовчать

avatar

Не байдужий

03 березня 2017 14:05