На Буковині створять наглядові ради для контролю за роботою медичних закладів

На Буковині створять наглядові ради для контролю за роботою медичних закладів

23.11.2016, 16:44

На засіданні керівництва Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації та представників громадських організацій області обговорювали створення наглядових рад при лікувально-профілактичних закладах Буковини. 

Про це інформує прес-служба Чернівецької ОДА.

Наглядові ради мають намір створити при Департаменті охорони здоров’я ОДА та при медичних установах Чернівецької області. До наглядових рад мають увійти представники різних громадських організацій Буковини.

За словами голови Всеукраїнського громадського об'єднання "Ніхто, крім нас" Юрія Ковальця, найважливішою функцією громадської ради має стати спільна робота громадськості та влади над розбудовою системи охорони здоров’я та покращенням надання медичної допомоги населенню області.

Наразі до профільного Департаменту вже скеровують пропозиції від громадських організацій. Триває розроблення Проекту Положення про громадську раду.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Знову цей дебіл Ковалець буде розповідати про бутилочку з ліками,яка курсує по колу."Ніхто крім нього" до такої херні не додумається.

avatar

доктор

23 листопада 2016 18:31