«Кубок єднання-2021»: на Буковині стартувало грандіозне свято футболу серед дітей віком 10–11 років

«Кубок єднання-2021»: на Буковині стартувало грандіозне свято футболу серед дітей віком 10–11 років

12.09.2021, 12:20

«Кубок єднання-2021» — Всеукраїнський дитячий футбольний турнір, який проходить за ініціативи Благодійного Фонду "ФОНД ІГОРЯ ПАЛИЦІ "ТІЛЬКИ РАЗОМ" до його 10-річчя.

- На спортивних майданчиках міст 22 областей України прозвучав стартовий сигнал, який сповістив про початок відбіркового туру. У нашій області змагання пройдуть 12 вересня на стадіоні в м.Новоселиця, провулок 28 червня, 6. Початок о 10:00 годині, - розповів координатор акції в Чернівецькій області Віталій Ткачук. -  Юні спортсмени боротимуться за вихід у фінал. Я вболіватиму за всі команди Буковини. Запрошую буковинців прийти на стадіон та підтримати свою команду. Зустрінемось, будьмо активні, вболіваймо за своїх!

 - Спорт у нашій країні, на жаль, тримається на ентузіастах та благодійниках. Ми маємо неймовірно талановитих та енергійних дітей, юних перспективних спортсменів. Тренери ж, що їх виховують, отримують копійки, а спорт на рівні держави фінансується ледь не за залишковим принципом. Такий принцип потрібно змінювати, адже як можна говорити про здоров‘я нації і боротьбу проти шкідливих звичок у молоді, якщо ми не можемо запропонувати альтернативу дозвілля? - поділилася думками Катерина Шкльода, представниця Фонду Ігоря Палиці. - Приємно було познайомитися з колегами у Чернівецькій області - справжніми ентузіастами розвитку спорту! Бажаю успіху у вашій справі! Разом нам посилу зміни! Здорова нація - щасливе майбутнє!

 На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Турнір завершено!!!! Діти втомлені, але щасливі! Переможці ВСІ!!! Переможців сьогоднішнього відбору в Чернівецькій області чекає фінал в Луцьку.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Від всіх учасників турніру дякуємо Ігор Палиця за прекрасне спортивне свято, за цей чудовий день спорту, за дитячі емоції…..!!! Прохання лише одне, щоб «Фонд Ігора Палиці «Тільки Разом» проводив турнір «Кубок Єдності» щорічно!) - висловив побажання Віталій Ткачук. 

Переможців «Кубку єднання-2021» — Всеукраїнського дитячого футбольного турніру, який проходить за ініціативи Благодійного Фонду "ФОНД ІГОРЯ ПАЛИЦІ "ТІЛЬКИ РАЗОМ" до його 10-річчя, чекають тижневі збори футболістів в Буковелі, ті команди, які посядуть місця з першого по четверте, як приз, отримають сертифікат на пошиття форми для всієї команди.

 На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 7 людей та люди стоять

1