На Буковині «Солідарність – Блок Петра Порошенка» вже активно готується до місцевих виборів

На Буковині «Солідарність – Блок Петра Порошенка» вже активно готується до місцевих виборів

02.02.2015, 13:34

ЗАЯВА Чернівецької територіальної організації партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка»

          У цей складний час в Україні триває процес консолідації проєвропейських державницьких патріотичних політичних сил навколо Президента України, Коаліції демократичних сил, Стратегії «2020» задля проведення необхідних реформ, збереження суверенітету та територіальної цілісності держави. На жаль, наша партія не мала змоги ще брати участь у місцевих виборах, що унеможливлює наразі створення потужних фракцій та груп в органах місцевого самоврядування з метою реалізації наших програмних засад.

          Наразі окремі наші представники у місцевих радах Чернівецької області – члени партії, які ефективно здійснюють свої повноваження та мають авторитет в громадах на даному етапі спільно з однодумцями напрацьовують повноцінну стратегію розвитку краю.

          Без сумніву, політична партія «Солідарність – Блок Петра Порошенка» за результатами чергових місцевих виборів сформує потужне представництво в органах місцевого самоврядування та стане міцною опорою для Президента України та проєвропейської більшості у парламенті та уряді.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Можливо що відсоток буде немалий. позитивом є те що відхристились від  ударвських присіпак.Виборча компанія ще й не розпочиналась . а вони вже гризуться поміж собою, от Ванзуряка вже вишвирнули на політичний смітник до свого давнього товариша Гайсюка.

avatar

!!!

02 лютого 2015 13:03

Доста ця партія присіпак наробила з Державою, тисячі загиблих Українців, найкращих синів, гнати цю партію в шию з Буковини щоб не смернділа! Слава Україні!

avatar

БУКОВИНЦІ

02 лютого 2015 18:57