На Буковині Семенюк скаржиться одразу на чотирьох своїх конкурентів

На Буковині Семенюк скаржиться одразу на чотирьох своїх конкурентів

29.09.2012, 03:52

27 вересня 2012 року окружна виборча комісія розглянула скарги, які подав кандидат від Партії регіонів Артем Семенюк на своїх опонентів у 204 виборчому окрузі: Леоніда Каденюка, Манолія Плаксія, Віталія Криворучка та Богдана Баласиновича. Зміст скарг полягав у незаконному, на думку скаржника, розміщенні передвиборної агітації на території міста Хотин. ОВК прийняла рішення передати всі матеріали для розгляду та розслідування правоохоронним органам.

Окружна виборча комісія розглянула скарги, які подав кандидат від Партії регіонів Артем Семенюк на своїх опонентів у 204 виборчому окрузі: Леоніда Каденюка (самовисуванець), Манолія Плаксія (самовисуванець), Віталія Криворучка (самовисуванець) та Богдана Баласиновича (УДАР). Зміст скарг полягав у незаконному, на думку скаржника, розміщенні передвиборної агітації на території міста Хотин (скарги в додатку - Скарги Семенюка на опонентів (27092012).pdf).

Скаржник посилається на рішення виконкому Хотинської міської ради від 20 липня 2012 року (файл - Рішення ВК Хотинської МР (місця для агітації).JPG), яким визначено конкретні місця для розміщення агітаційних плакатів, листівок, наметів та для проведення передвиборних агітаційних заходів. Відповідно, Артем Семенюк просив ОВК розглянути скарги, прийняти рішення про встановлення факту порушення та зобов’язати кандидатів утриматися від розміщення агітації не у відведених для цього місцях. ОВК прийняла рішення передати всі матеріали для розгляду та розслідування правоохоронним органам.

За коментарями звертайтесь:

Назар Тимощук,

координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Чернівецькій області,

063 628 67 71, [email protected]

Прес-секретар Чернівецького представництва Громадянської Мережі ОПОРА,

Григорій Сорочан

063 628 67 72, [email protected]

1