На Буковині СБУ затримала старшину-наркоторговця

На Буковині СБУ затримала старшину-наркоторговця

21.07.2016, 17:29

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою затримали на Буковині старшину одного з районних відділів Національної поліції під час збуту наркотичних засобів.

 Про це BukNews повідомили у прес-служба УСБУ в Чернівецькій області

Правоохоронці встановили, що поліцейський, відповідальний за зберігання вилучених у зловмисників наркотиків, систематично збував їх місцевим наркозалежним. Співробітники спецслужби спільно з внутрішньою безпекою поліції затримали старшину під час продажу трьохсот грамів марихуани за майже три тисячі гривень.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 307 та 308 Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-слідчі дії.

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Знаю хлопця особисто давно, брєдятина, підстава чистої води, чергова охота на відьом. Той хто підставив бивший в'язень підпільна кличка "Торба". На його рахунку це вже як мінімум третя підстава. Висновки робіть самі. Людину легко заклеймити як це роблять російські ЗМІ, чим же тоді відрізняється наша влада, для того щоб звинувачувати треба мати докази та рішення суду. Таким чином з такими старими підставними схемами ніяка Європа нас не прийме і будемо жити як в СРСР бо військовою прокураторою іде виконання плану а не ловля справжніх бандитів.

avatar

Степан

22 липня 2016 09:55

Сделайте анализ на содержимость канабиса и поймёте что это лапухи а не марихуана как всем вешают

avatar

Лаборант

22 липня 2016 13:35