На Буковині СБУ вилучила рекордну партію контрафактних цигарок

На Буковині СБУ вилучила рекордну партію контрафактних цигарок

30.08.2016, 17:41

На Буковині СБУ вилучила рекордну партію контрафактних цигарок

 Рекордну партію цигарок без акцизних марок виявили співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та фіскальною службою у Новоселицькому районі Чернівецької області.

Під час огляду нежитлового будинку, що належить двом місцевим мешканцям, правоохоронці вилучили 190 тисяч контрафактних пачок цигарок відомих брендів орієнтовною вартістю понад 4,5 мільйона гривень.

Зловмисники планували переправити контрафакт поза пунктами пропуску до однієї з країн Євросоюзу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Тривають оперативно-слідчі дії.

 Прес-центр Управління СБ України в Чернівецькій області       

У Чернівецькій області вилучено рекордну кількість контрафактних цигарок

 29.08.2016 працівники прокуратури Чернівецької області спільно з співробітниками фіскальної служби та УСБ України в Чернівецькій області, в межах кримінального провадження, на підставі ухвали суду, проведено обшук складських приміщень в   м. Новоселиця, Чернівецької області.

В ході проведеного вказаних слідчих дій виявлено та вилучено 379 ящиків тютюнових виробів марки «Ашіма» без марок акцизного податку України (189 500 пачок) орієнтовною вартістю 4,7 млн. грн., а також бирки із цифровими написами та аркуш паперу, який вказує на походження таких виробів (із друкованим текстом іноземної мови).

Вилучені тютюнові вироби визнані речовими доказами та для подальшого зберігання передані до ліцензійного складу.

Зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

Досудове розслідування проводиться слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернівецькій області, процесуальне керівництво здійснюється працівниками прокуратури Чернівецької області.

 Прес-служба прокуратури Чернівецької області     

РЕКОРДНУ КІЛЬКІСТЬ «КОНТРАФАКТУ» ЦИГАРОК ВИЛУЧИЛИ ПОДАТКОВІ МІЛІЦІОНЕРИ НА БУКОВИНІ

 Сьогодні вночі, під час  проведення заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів в рамках операції «Акциз-2016», а також розслідування кримінального провадження, відкритого за низкою статей, податкові міліціонери Чернівецької області спільно з співробітниками прокуратури області та Управління служби безпеки України в Чернівецькій області встановили, що в одному з складів м. Новоселиці незаконно зберігають контрафактні тютюнові вироби.

Унаслідок проведеного обшуку  виявлено та вилучено 379  картонних ящиків по 500 пачок цигарок у кожному, які не обклеєні марками акцизного податку України.

Загалом у порушника  вилучено189500 пачок цигарок «АSHIMA» вартістю понад 4,7 мільйони гривень. Податкові міліціонери звітують – це контрафакт, який ймовірно підготували для переправлення до країн Євросоюзу.

Наразі відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 204 КК України (за фактом незаконного зберігання з метою збуту та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів) та проводяться першочергові слідчі дії.

Прес - служба Головного управління ДФС у Чернівецькій області   

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Как совпало )))) Приехал Сеня и хлопнули склады Навозного Фронта ))))) Зато какая пафосная речь в универе предводителя  партии войны.)))) 

Скоро  Кулявлоб будет называть себя политическим узником. 

avatar

С приездом, Сеня ))))))

30 серпня 2016 15:38