На Буковині 'Самопоміч' проти того, щоб комунальні заклади області очолювали пенсіонери. Щодо колишніх комуністів і регіоналів не домовилися

На Буковині "Самопоміч" проти того, щоб комунальні заклади області очолювали пенсіонери. Щодо колишніх комуністів і регіоналів не домовилися

17.11.2016, 23:43

В офісі «Об'єднання «Самопоміч» депутати Чернівецької обласної ради зібрались на спільне засідання з членами Дорадчої ради. На засіданні був присутній керівник обласного осередку «Об'єднання «Самопоміч».

Під час засідання обговорювались багато нагальних питань, в тому числі визначали законність деяких рішень обласної ради та пропозиції щодо подальшої злагодженої роботи фракції в обласній раді. 

Окремим рішенням було погоджено ініціювати та розробити проект рішення щодо обмеження можливості очолювати комунальні заклади області в розрізі пенсійного віку, який планують погодити та винести на розгляд сесії обласної ради.

В розрізі цього проекту, виносились пропозиції щодо внесення в проект рішення питання і щодо обмеження можливості очолювати комунальні заклади області колишніми членами Комуністичної партії та Партії регіонів, але остання пропозиція повного погодження у присутніх не досягла і домовились обговорити доцільність її внесення на пізніший термін.

1


КОМЕНТАРІ (3)

По  утверждению  "Самопомочи", все  пенсионеры  должны  быть утилизированы?  Или  ехать  к  их  лидеру  во  Львов и поедать  мусор,  который  этот  придурок  развозит  по  всей Украине?  Как  я  посмотрю,  в  этой т.н. партии  одни  придурки  и  аферисты.  Садовой  со  Львова, шизофреник А.Соболев, аферист Семенченко  с  нашим  дебилом Жижияном, наша  "волонтерка" О. Кобевко,...  Не  дай  БОГ,  дорваться  им  до  власти!  Будет  утилизирована  вся Украина,  как мусора  Львова!  Украина выбирает  каждый  раз хуже судьбу,  чем было. Социализи,  Кравчук-коммунист, Кучму-геть, Ющенко  с воровитыми руками, Янукович-зэк,  Порошенко-Яценюк - война,Порошенк-Гройсман -бешенные платежи  и цены,.. Кто  следующий? Неужели Садовой-утилизатор?

avatar

НВ

18 листопада 2016 08:44

Гешко у свинячий голос взявся, політик хрєнов, "визначати законність деяких рішень облради", хоча він же і змушував своїх однопартійців за таки рішення голосувати, бо так домовлено на мунтянівських шкурняках! А тих, хто не пішов проти совісті і закону, змусив писати пояснювальні - у кращих традиціях комуністів. Що доброго від цих свинячоголосистих політичків, які тільки бачать одну боротьбу за тепле місце своїм сідницям?

avatar

закон і гешко

18 листопада 2016 09:44

Що означає, що пенсіонери не можуть очолювати підприємства? Слухайте шмаркачі, у пенсіонерів стаж більший ніж ви придурки живете на світі.Ви що собі позволяєте? Це що за напасть така дорвалася до депутатських крісел??????Придуркуваті Кобевчихи та хапужні Малишевські, всяка дрянь взялася розганяти фахівців які життя повіддавали роботі.

avatar

Ілля

18 листопада 2016 19:50