На Буковині підприємець за фіктивними документами виграв два тендери щодо надання послуг дитячих літніх таборів

На Буковині підприємець за фіктивними документами виграв два тендери щодо надання послуг дитячих літніх таборів

02.07.2017, 12:16

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Чернівецькій області. 

Працівники внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Чернівецькій області виявили факт незаконної видачі довідки про відсутність податкової заборгованості. 

Факт неправомірних дій задокументовано в одному із територіальних фіскальних органів. В ході розслідування встановлено, що фіктивну довідку про відсутність податкової заборгованості видали невідомі на даний час посадові особи за попередньою змовою із представниками платника – боржника. 

Платник, який мав податковий борг перед бюджетом та достеменно знаючи, що документи сфальсифіковані використав їх для участі в державних закупівлях (PROZORRO) щодо надання послуг дитячих літніх таборів. 

Порушуючи нормативно-правові акти, які регулюють процес проведення тендерів ця махінація дозволила йому двічі незаконно виграти тендери, замовником якого виступив виконавчий комітет Чернівецької міської ради.

За даним фактом у червні цього року слідчим відділом Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 366 КК України (службове підроблення).

Фото: http://bukpravda.cv.ua/

1