На Буковині оштрафували й депортували священника з Румунії

На Буковині оштрафували й депортували священника з Румунії

05.09.2019, 14:50

На Буковині оштрафували священника з Румунії, який вчасно не повернувся додому. Його буде примусово повернуто на територію Румунії.

У Чернівецькій області співробітники міграційної служби оштрафували громадянина Румунії, який перевищив 90-денний термін перебування на території України.

Іноземця виявили поблизу одного з монастирів. Його притягнуто до адміністративної відповідальності згідно вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП та оштрафовано на 1700 гривень.

Також стосовно нього прийнято рішення про примусове повернення з України до країни походження, повідомляє пресслужба управління ДМС у Чернівецькій області.

Водночас у серпня видано 11 дозволів на імміграцію

Понад 7,4 тис. іноземців, які тимчасово або постійно проживають на території України, зареєстровано в Управлінні ДМС в Чернівецькій області.

При цьому 5,1 тис. іноземців та осіб без громадянства документовані посвідками на постійне проживання. З них переважно громадяни РФ та Молдови – 47% та 27% відповідно. Посвідки надано на підставі територіального походження (за народженням) – понад 51% та у зв’язку з возз’єднанням сім’ї 42%.  

В серпні 2019 року розглянуто 30 справ про надання дозволу на імміграцію в Україну, видано 11 дозволів на імміграцію, оформлено 33 посвідки на постійне місце проживання та скасовано 2 дозволи на імміграцію. Про йдетьсяна сайті Управління ДМС у Чернівецькій області.

Джерело: https://www.0372.ua/

1