На Буковині очікують Яценюка і Порошенка

На Буковині очікують Яценюка і Порошенка

22.10.2014, 22:43

Ще до виборів Чернівецьку область можуть відвідати найвищі посадовці держави — Президент і Прем’єр-міністр. Принаймні такі чутки ходять у "будинку з левами".

- Нам попередньо повідомили, що у четвер, 23 жовтня, має приїхати Арсеній Яценюк, а в п’ятницю, 24 жовтня — Петро Порошенко, - розповіло джерело в ОДА. 

Чиновники активно готуються до візитів, але програми ще немає.

Однак офіційного підтвердження приїзду Президента і Прем’єра отримати не вдалося, в прес-службі ОДА відповіли, що жодного документу з цього приводу поки немає.

Джерело: molbuk.ua

Про можливий приїзд на Буковину Президента України Петра Порошенка згадали сьогодні також під час прес-конференції кандидатів в народні депутати Миколи Федорука і Максима Бурбака. 

З джерел, яким ми довіряємо, стало відомо, що Арсеній Петрович приїде додому у четвер, 23 жовтня. Він не буде проводити жодних заходів. Не буде агітувати і не буде когось чи щось підтримувати.

Він відвідає тільки одну виставку...

1


КОМЕНТАРІ (4)

Ваш кулявлоб мав би совість використовувати школярів гімназії 4, батьки яких скидалися грошима і податки платили для того щоб дітям зробити і зробили спортивну площадку ! А це кулявлобне гівно Сенька пнеться піаритися на праці батьків . Його з вітам відшкрибают яйцями)))) Ганьба піарньому кулявлобу

avatar

Кулявлобам

22 жовтня 2014 20:02

не токмо сенька, а сенька с бурбачино лєнту резать будут ! Ту лєнту на котору родители горбатились)))) како было тако осталось!!! Дерьмо Пиар дерьмо Пиар  дерьмо Пиар..... ))))

avatar

Польє

22 жовтня 2014 21:00

Їдуть на Буковину,  але їм все рівно нічого не поможе. Буковина проголосує за Юлю, бо вже доста надивились вистав, що від Яценюка , що від ПОррошенка СВята правда переможе!130

avatar

23 жовтня 2014 00:10

Йди нах@й разом з ФСБешною путліровскою жулькою. Ганьба злодійці та корупціонерці йуліжулі!!!! І вам жополизам ганьба!!!!

avatar

До антонючки 00:10

23 жовтня 2014 07:01