На Буковині не менше контрабандистів, ніж у Мукачеві, - козак Гаврилюк

На Буковині не менше контрабандистів, ніж у Мукачеві, - козак Гаврилюк

14.07.2015, 00:40

На Буковині не менше контрабандистів, ніж у Мукачеві.

Про це в мережі Facebook написав нардеп Михайло Гаврилюк.

"Трагедія в тому, що побратими по зброї, починають воювати між собою, стаючи розмінною монетою в конфлікті двох контрабандистів. Браття мої, ви повинні цілити не один в одного, а проти тих виродків, які досі жирують, безсоромно грабуючи поранену матір-Батьківщину", - написав він.

"Перевертні-корупціонери є набагато більшим злом від агресора на Сході, тому події в Мукачево - це слабкі поштовхи перед великим землетрусом. Якщо чиновники в кабінетах не отямляться, долі Януковича позаздрять багато нинішніх можновладців", - додав він.

"Не менші контрабандисти і в моїй рідній Буковині. А може ще більші. Бо видерлися согодні дуже високо, і мають покровителів в найвищих кабінетах. Мені, як депутату, на жаль не вдається допомогти патріотам, які намагаються перешкодити Чернівецьким контрабандистам", - розповів козак-нардеп.

"Я писав, особисто звертався до Авакова, але бачу що іншого шляху не залишають, як це було взимку 14-го року. Шкода. Бо можна втратити країну. Але чекати обіцяних змін все важче і важче", - написав Гаврилюк.

1


КОМЕНТАРІ (4)

що це за народний депутат, який не може допомогти патріотам навести порядок?! Кому потрібен такий нардеп, який може тільки пускати шмарки на ФБ? І цей Гаврилюк розписується, що може лише язиком молоти і не може захистити поранену матір-Батьківщину! Ще козаком себе називає. Сором!

avatar

гаврилюк зізнався у безсиллі

13 липня 2015 23:26

Буковинський Попандопула...

avatar

БУКОВИНЦІ

14 липня 2015 20:27

  Чернівці запустили до ВР контрабанду козака Гаврилюка, який показує реальних тупих нардепів, за яких мені соромно.

avatar

Сева

14 липня 2015 21:37

avatar

Nikolay Chepurnoy

14 липня 2015 22:28