На Буковині ліквідували підпільний цех із виробництва фальсифікованого алкоголю

На Буковині ліквідували підпільний цех із виробництва фальсифікованого алкоголю

03.03.2018, 20:36

В Чернівецькій області співробітники управління захисту економіки ДЗЕ НПУ припинили незаконну діяльність з виробництва й реалізації фальсифікованого алкоголю.

У ході розслідування кримінального провадження було встановлено, що в Чернівецькій області протягом 2017-2018 рр. діяло злочинне угрупування, яке займалося незаконним виготовленням та зберігання з метою збуту фальсифікованих алкогольних напоїв.

Нелегальний цех було обладнано в одному з приватних будинків, де відбувалось не лише розфасовування горілки під виглядом продукції відомих торгівельних марок, а й її продаж значними партіями.

 Унаслідок проведеної низки обшуків було виявлено й вилучено понад 1000 літрів спиртової суміші, понад 1000 пляшок готової продукції, 1500 підроблених марок акцизного податку, а також обладнання для незаконної діяльності. Загальна вартість вилученого становить майже 200 тисяч гривень.

Зловмисникам загрожує покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

 #алкоголь #горілка #фальсифікат #цех #МВС #МВД #ДЗЕ#Департаментзахистуекономіки #захистекономіки #економіки#Національнаполіція #Нацполіція #поліція

 

1