На Буковині контрабандисти і патріотити побилися через прикордонний шлагбаум

На Буковині контрабандисти і патріотити побилися через прикордонний шлагбаум

21.03.2017, 20:35

На Буковині біля села Красноїльськ Сторожинецького району сьогодні, 21 березня, близько обіду стався конфлікт між двома групами осіб та в подальшому – з буковинськими прикордонниками.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, близько 11:30 з метою демонтажу шлагбауму до контрольного посту прибула група осіб, очолювана одним із псевдоактивістів. Натомість, аби завадити їм, на захист дій прикордонного наряду виступила інша група патріотично налаштованих громадян. 

У процесі з’ясування стосунків на відстані близько 70 метрів від контрольного пункту між групами виникла сутичка, яка припинилася завдяки втручанню прикордонного наряду. Фельдшер відділу прикордонної служби надав першу медичну допомогу одному із потерпілих.

"В рамках посилення прикордонного режиму на одній із доріг, що веде до лінії державного кордону, біля н.п. Красноїльськ, прикордонники виставили контрольний пост, який обладнали шлагбаумом та відеокамерами для фіксації руху через контрольний пост. Звичайно, таке рішення не сподобалося контрабандистам, або тим, хто під виглядом "протидії корупції" сприяє зловмисникам в реалізації їхніх задумів", - йдеться в повідомленні ДПСУ.

"Це була група місцевих сепарів, які займаються контрабандою. Ця дорога дуже важлива для них, бо нею можна зрізати шматок шляху, перевозячи товар", - розповів molbuk.ua місцевий волонтер.

Невдовзі до місця конфлікту прибули голова Красноїльської селищної та Сторожинецької районної рад, представники Чернівецького офісу Місії ОБСЄ та Національної поліції. 

Близько 15:00 конфлікт вдалося залагодити, а усі його учасники – розійшлися.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Петіченка хоть відпиздили?

avatar

жижиян

21 березня 2017 21:32