На Буковині колишній мер, який пішов з посади на пенсію, знову балотується

На Буковині колишній мер, який пішов з посади на пенсію, знову балотується

08.10.2015, 19:08

Микола Карлійчук, який до березня цього року займав посаду міського голови райцентру Сторожинець на Буковині, знову балотується у мери міста. Цікаво, що навесні чоловік подав у відставку у зв`язку з настанням пенсійного віку.

Читайте також:  Мер Сторожинця вдруге відмовився від посади. Тепер через пенсію

Тоді Микола Карлійчук говорив, що нікуди зі Сторожинця не дінеться, просто піде на пенсію, бо змінилося пенсійне законодавство. А вже через півроку його знову висунули у мери вже від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Про це PRESS-ЦЕНТРУ стало відомо після оприлюднення на сайті ЦВК списків кандидатів.

А у Новодністровську чинний мер боротиметься за цю посаду з попереднім, - повідомляє Буковинська правда. У Новодністровську за крісло міського голови на виборах 25 жовтня поборються дев’ять кандидатів. 

Про це повідомляється з посиланням на виборчі списки кандидатів, опубліковані на офіційному сайті ЦВК. 

Зокрема, серед кандидатів у міські голови є і чинний міський голова, самовисуванець Володимир Мельник, і колишній міський голова Руслан Панчишин, якого висунула партія "Сила людей". 

Балотуватиметься на пост мера Новодністровська і екс-заступник міського голови Анатолій Болдашев, якого висунула партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність". 

"Батьківщина" висунула кандидатом у мери Анатолія Білоткача, який також брав участь у попередніх виборах міського голови Новодністровська від партії "Єдиний центр". 

Водночас партія "Авто-Майдан" висунула кандидатом Юрія Ротаря, а партія "Патріот" висунула кандидатом у мери Альону Присикар. 

Серед самовисуванців - Ярослав Скляр, Валерій Пахомов та Іван Осіпов.

1