На Буковині губернатор агітує за Партію регіонів через прес-службу ОДА, - опозиція

На Буковині губернатор агітує за Партію регіонів через прес-службу ОДА, - опозиція

26.07.2012, 23:05

Голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв використовує прес-службу ОДА та свою посаду держслужбовця для політичної агітації за Партії регіонів.

Такий коментар голови Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина» Івана Мунтяна поширила прес-служба організації.

«Голова Чернівецької ОДА вкотре використовує посаду держслужбовця для політичної агітації. Це неприпустимо, що посадовець, який покликаний виконувати за гроші платників податків роботу з забезпечення рівних умов для учасників виборчого процесу, користується послугами своєї прес-служби і поширює заяви щодо політичної сили, яку він очолює в області. І навіть не соромиться цього», - заявив Іван Мунтян.

Цей коментар Івана Мунтяна був поширений як відповідь на заяву голови ОДА Михайла Папієва про провокації проти Партії регіонів. 25 липня голова ОДА Михайло Папієв звинуватив своїх політичних опонентів у тому, що вони використовують проти Партії регіонів брудні провокації – телефонують людям і закликають їх прийти на заходи, де від Партії регіонів мають роздавати продукти. Також голова ОДА заявив, що ПР є й так з чим йти до людей, а не спілкуватися з ними у телефонному режимі.

1