На Буковині депутат облради-«батьківщинівець» провів виїзний прийом громадян

На Буковині депутат облради-«батьківщинівець» провів виїзний прийом громадян

18.10.2016, 02:57

Депутат Чернівецької облради Валентин Пріску зустрічався з виборцями у громадській приймальні райцентру Новоселиця та відвідав сільську раду й амбулаторію загальної практичної медицини села Черленівка. Про це повідомляє прес-служба обласного осередку ВО «Батьківщина».

Серед давніх проблем сільської амбулаторії, озвучених «батьківщинівцеві», – відсутність каналізації, аварійність стіни, відсутність гарячої води, потреба заміни вікон... Депутат запропонував підійти до їх вирішення поетапно. Спочатку з’ясувати можливість відновлення старої каналізації, і якщо така є – питання зніметься з мінімальними затратами.  Далі проаналізувати нагальну потребу заміни вікон – лише у кімнатах, де ведеться прийом хворих. Депутат і головний лікар центру медико-санітарної допомоги В.Бежан обговорили можливості долучення доброчинців і спонсорів до цієї справи, а також власні можливості амбулаторії.  

Черленівський дитсадок на Новоселиччині потребує ремонту старих пічок, адже користується пічним опаленням. Звернення до облради наразі не дало результату, дошкільний навчальний заклад подав заявку на грант. Планується заміна пічного опалення на автономне. Валентин Пріску бере вирішення питання опалення в цьому дитсадку під особистий контроль.

1