На Буковині чиновники, яких залишили  на посадах від попередньої влади, знову вимагають хабарі, - Іван Мунтян (+відео)

На Буковині чиновники, яких залишили на посадах від попередньої влади, знову вимагають хабарі, - Іван Мунтян (+відео)

18.09.2014, 18:35

Голова Чернівецької обласної організації ВО "Батьківщина" Іван Мунтян відповів на питання про подальше перебування на посаді нинішнього керівництва Чернівецької обласної влади. 

- Є зацікавлені сили, які захищають багатьох колишніх чиновників, - сказав Іван Мунтян. - Маємо приклади, коли ті самі чиновники, які не були відправлені у відставку,  вимагають з людей, підприємців  великі суми хабарів.  

ВО "Батьківщина" не має наміру домовлятися з іншими політичними силами про єдиних кандидатів на позачергових виборах до Верховної Ради. Про це на прес-конференції в Чернівцях сказав голова облорганізації "Батьківщини" Іван Мунтян.

- За минулої влади нам треба було об’єднатися проти зла і домовлятися, розподіляти округи, - пояснив І.Мунтян. - Сьогодні, коли в державі демократія, ми повинні дати людям можливість вибирати кращих з кращих, як це відбувається у всьому цивілізованому світі, де балотуються демократи, ліберали та всі інші, демонструють свої програми і конкурують на виборах. Ми не маємо права робити вибори наперед за людей.

Нагадаємо, партія "Народний фронт" висунула на виборах до ВР на мажоритарних округах Чернівецької області колишніх "батьківщинівців" Миколу Федорука, Олександра Фищука і Максима Бурбака.

Сам голова Чернівецької облорганізації Іван Мунтян на 31-й позиції у виборчому списку ВО "Батьківщина".

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Треба було тобі іванку Василя Козака просити. мавби свого нардепа у раді. а так вібачій

avatar

Валентина. кельменці

18 вересня 2014 21:39

Іване, розкажи як у тебе вкрали 20$ з обласного офісу?

 

А ще скажи як ти посади продавав? 

avatar

Петро

18 вересня 2014 23:13

Сподіваюсь, це жарт? Оновленій "Батьківщині", яка провела внутрішню люстрацію, з Козаком не по дорозі. Він завжди був позором цієї партії. І відповідальність за це лежить на тушці Гасюку.

avatar

Валентині

19 вересня 2014 12:03