Віталій Ткачук: 'На Буковині чиновниця збирається воювати з обласною радою чи зі здоровим глуздом?'

Віталій Ткачук: "На Буковині чиновниця збирається воювати з обласною радою чи зі здоровим глуздом?"

07.07.2015, 20:58

Депутат Чернівецької обласної ради Віталій Ткачук прокоментував сюжет телеканалу ТВА про ситуацію навколо «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області» та його керівника Григорія Біляніна. Як член постійної Комісії з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області депутат докладно дослідив  цю проблему.

–  Передаючи суть конфліктної ситуації, збалансовано подаючи позиції сторін, сюжет завершується висновком: Департамент освіти і науки Чернівецької ОДА – у журналістському матеріалі позицію департаменту представила його директор Оксана Палійчук – не погоджується з рішенням голови Чернівецької обласної ради Михайла Гайничеру продовжити контракт з опальним директором, – каже  депутат Чернівецької обласної ради Віталій Ткачук. – У сюжеті дослівно йдеться про таке: «департамент з цим не погоджується. І став вести боротьбу на два фронти – проти інституту і облради. Назву інституту, а відповідно його підпорядкування таки хочуть змінити». То це так деякі чиновники уявляють собі свої посадові обов’язки?  Або буковинським  педагогам вже не потрібно підвищувати власну кваліфікацію, що піднімається питання про ліквідацію профільного інституту? Чи це все таки самоуправство і приватна думка однієї людини? Нехай і на високій посаді. Може, мені звернутися з депутатським запитом до обласної влади і поцікавитися, які війни і кому оголошують деякі чиновники.

Про це повідомляє прес-служба депутата Чернівецької обласної ради Віталія Ткачука

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У крісло директора Інституту хотіли посадити "свою людину", а коли не вдалося - вирішили ліквідувати

Віталій Ткачук: Ми захистили людину від чиновницького свавілля

Справа регіонала Бауера живе і перемагає?!

1


КОМЕНТАРІ (9)

Дуже вірно! Ці чиновники в департаменті взагалі обнагліли щоб там навести порядок, потрібно весь керівний склад департаменту звільнити!

avatar

Педагог

07 липня 2015 18:14

Треба не департамент, а псевдоінститут розігнати.

За повальне хабарництво.

avatar

Педагогу

07 липня 2015 19:23

Який нахуй ткачук?  Тушка ригівська який лежав під папіевим, рота свого розявив?  Який нахуй білянін підстилка регіАнальна!?  Здав пів інституту під комерцію в оренду!  Гнати нахуй всіх треба!   Чекайте нас атошників!

avatar

учасник АТО

07 липня 2015 19:26

Ткачук чмо, тому чмиря і захищаэ!

avatar

вчитель

07 липня 2015 19:27

Якраз риГИ ( а саме Бауер) хотів його звільнити з посади директора інституту, а колектив не дав! Риги пішли, а департамент продовжує їх ганебну справу!

avatar

З інституту

07 липня 2015 19:45

Не правда бауер сам біляніна в інстмтут поставив, білянін тоді був ще деканом в бдфа, все кинув і перейшов туди і одразу позвільняв залишки адекватного народу

avatar

09 липня 2015 06:59

А жіночка його математику в області практчно знищила, зате всі забовязані були знати його день народження

avatar

сюзанна

09 липня 2015 07:00

цікаво, що об'єднує Ткачука Віталія та Вітнянського Олега. Відповідь проста - сайт "Скоти"

і ці люди хочуть бути депутатами?! Ганьба їм !!!

avatar

I am

10 липня 2015 19:48

Дуже хотилося, щоб здоровий глузд з'явився , також, у Кельменецької районної Раді, Департаменту охорони здоров'я, бо те, що маємо на сьогодні, як проміжний результат війни, як з Радою, так і Департаментом, на протязі трьох років, це стаття "ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ІНСПЕКЦІЯ ПРИКРИВАЄ ФІНАНСОВІ ЗЛОЧИНИ", а, взагалі, для зацікавлених, можна прочитати про те, що відбувається в Кельменцях вкруг лікарні, районної Ради, та Департаменту на моїх сторінках в ОДНОКЛАССНИКАХ, ФЕЙСБУКІ, ВКОНТАКТІ 

avatar

Гаценко Матвій

11 липня 2015 09:28