На Буковині чоловіка, який рятував дружину, на очах в сина засипало каменем, глиною та піском у закинутому кар’єрі

На Буковині чоловіка, який рятував дружину, на очах в сина засипало каменем, глиною та піском у закинутому кар’єрі

18.07.2013, 22:24

         15.07.2013 р. ввечері 35-річний житель с.Баламутівка Заставнівського району розкопував піщану суміш на території недіючого кар’єру неподалік сільського сміттєзвалища. «Несподівано на нього обвалилася порода - кам’яна брила - і чоловіка засипало каменем, глиною та піском. Медичні працівники пункту екстреної медичної допомоги та медицини катастроф с. Вікно Заставнівського району, які приїхали на місце пригоди, лише констатували його смерть, – розповідає прокурор Заставнівського району Людмила Кініщук. - Відомості про вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчим відділенням Заставнівського РВ УМВС України в Чернівецькій області  розпочато досудове розслідування за даним фактом».

         З огляду на викладене, звертаємось із проханням до всіх мешканців Буковини бути обачними та обережними під час перебування поблизу як  діючих, так і закинутих  кар’єрів, а також не відбирати піщану суміш у не визначених для цього місцях. Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Камінь мав упасти на дружину, а чоловік відштовхнув її і прийняв удар на себе. Сиротами залишилися двоє синів.

- Несподівано на нього обвалилася порода - кам'яна брила, чоловіка засипало каменем, глиною та піском, - розповідає прокурор Заставнівського району Людмила КІНІЩУК, - медичні працівники пункту екстреної медичної допомоги та медицини катастроф села Вікно Заставнівського району, які приїхали на місце пригоди, лише констатували його смерть. Відомості про вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчим відділенням Заставнівського РВ УМВС України в Чернівецькій області розпочато досудове розслідування за даним фактом".

Як розповіли molbuk.ua у сільській раді, чоловік із дружиною хотіли зробити ремонт вдома, для чого їм і знадобився пісок.

- Михайло із Юлією планували зробити вдома ремот, - розповідає секретар Баламутівської сільської ради Галина КАЛАКАЙЛО, - пішли до колишнього кар'єру, щоби набрати піску. Зараз там сміттєзвалище. З ними був молодший син Василько. Обвал мав упасти на дружину, але Михайло її відштовхнув і завалило його. Врятувавши дружину, загинув сам. У родини залишились два сини — Василько та Іванко.

1