На Буковині чоловік до смерті закатував собаку сокирою

На Буковині чоловік до смерті закатував собаку сокирою

26.05.2020, 17:52

На Буковині повідомлено про підозру чоловіку, який два дні сокирою бив собаку, від чого той помер. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Чернівецької області.

"Під час проведення превентивних заходів у селі Плай до поліцейських звернулася місцева жителька із заявою про те, що її чоловік катував собаку. У результаті тварина загинула", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що 47-річний чоловік протягом двох днів сокирою бив тварину. Від отриманих травм у подальшому вона померла. Поліцейські залучили ветеринара для проведення розтину. Його результати підтвердили, що смерть собаки наступила через втрату крові внаслідок перерізання судин шийного відділу.

"Слідчі повідомили буковинцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) ККУ. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування", - додали в поліції.

Нагадаємо, на Буковині вітчим та його 23-річний пасинок завдали умисних тілесних ушкоджень собаці, після чого залишили її в яру. У результаті отриманих травм собака загинув.

Джерело: УНН
1