На Буковині батьки звинувачують лікарів у смерті сина (ВІДЕО)

На Буковині батьки звинувачують лікарів у смерті сина (ВІДЕО)

06.07.2017, 14:25

У Чернівецькій області за дивних обставин у лікарні помер 21-річний Юрій Шкавронський, якого госпіталізували з радикулітом.

Хлопець помер у Новоселицькій центральній районній лікарні через 17 годин після того, як його привезли до медичного закладу, йдеться у сюжеті телеканалу ТВА.

Батьки звинувачують медиків у халатності та недбальстві. 

"Він зустрічався. Ми мали надію, що будемо мати невістку, будемо мати внуків. Ми готувалися до весілля, але не до похорону", - розповіла мати Оксана Шкавронська.

Усе почалося 17 червня. Тоді, каже Петро, у сина почала дуже боліти нога. Мовляв, знеболювальне не допомогло, тому поїхали до Новоселицької ЦРЛ. Там хлопця відправили на додаткові обстеження. 

"Ірина Миколаївна сказала, щоб ми пройшли рентген, флюорографію і кардіограму серця. Ми пройшли це, ми зробили. Пізніше лікарка мені сказала, що у нього серцебиття - 130 ударів у хвилину", - розповів батько хлопця Петро Шкавронський.

Батько придбав необхідні ліки, сина залишив у лікарні, а сам поїхав додому. Згодом, ближче до вечора, він навідався до Юрія знову. Розповідає, синові не полегшало. Нога продовжувала боліти. 

"Він подзвонив о 01.56 ночі. І сказав: "Тату, я хочу додому". Я йому відповів: "Юра, ми пішли у лікарню, щоб лікуватися". Я довіряв лікарям, які поставили йому діагноз "радикуліт", - повідомив чоловік.

Наступного ранку матір прийшла провідати сина, але живим його вже не побачила. 

Детальніше у сюжеті.

1