На Буковині «батьківщинівці» відстоюють право краян на якісне електропостачання

На Буковині «батьківщинівці» відстоюють право краян на якісне електропостачання

09.11.2017, 13:37

Депутат фракції «Батьківщина» Чернівецької облради Світлана Фочук ініціювала заслуховування на наступній сесії інформації від голови ПрАТ «Чернівціобленерго» щодо якісного та безперебійного постачання електроенергії в домівки буковинців. Як повідомляє прес-служба обласної «Батьківщини», депутат внесла депутатський запит з цього питання на сесії облради.  

Запит викликаний численними зверненнями до депутата мешканців Сторожинецького району (сіл Михальча, Камяна, Старі Бросківці, Глибочок, Бобівці, Костинці та інших). Люди скаржаться на часті відключення електроенергії – попри те, що вони дисципліновано за неї платять. На території цих сіл працюють промислові підприємства, приватні підприємці, реабілітаційний центр для самотніх літніх людей, території ці густонаселені, в цьому районі мешкає багато дітей.

«Неодноразово зверталася до Сторожинецького РЕМ, однак немає жодної реакції і позитивних зрушень, - каже депутат. – Люди обурені, зростає соціальна напруга».

Протокольне рішення про заслуховування інформації обленерго і депутатський запит Світлани Фочук підтримали депутати на черговій сесії.

1