На Буковині «батьківщинівці» пропагують екологічне виховання

На Буковині «батьківщинівці» пропагують екологічне виховання

06.09.2018, 21:56

Атлас-довідник «Заповідні перлини Буковини», виданий нещодавно у Чернівцях обмеженим тиражем, подарувала Кам’янській загальноосвітній школі з нагоди початку нового навчального року депутат Чернівецької облради, «батьківщинівка» Світлана Фочук. Як повідомляє прес-служба обласного осередку ВО «Батьківщина», у книзі використані відомчі матеріали фахівців-екологів з відповідного управління ОДА, літературні дані, результати опрацювання музейних колекцій і власних досліджень авторів.

«Сподіваюся, що ця багатюща на унікальні матеріали книга спонукає юне покоління кам’янчан любити свій край, берегти довкілля, - сказала депутат. – І хтозна – можливо, хтось із них стане всесвітньовідомим екологом і рятуватиме планету від промислового впливу людства».

Світлана Фочук від імені голови облради Івана Мунтяна, фракції «Батьківщина» та всього депутатського корпусу привітала з новим навчальним роком педагогічний, батьківський та учнівський колектив школи в рідному селі. А вчительці Єворіці Костянтинівні Юрійчук, яка цьогоріч відзначила 60-ліття, вручила грамоту обласної ради. 

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

1