На Буковині «батьківщинівці» домоглися встановлення трансформаторної підстанції для мешканців селища

На Буковині «батьківщинівці» домоглися встановлення трансформаторної підстанції для мешканців селища

27.04.2018, 10:19

«Батьківщинівці» Берегометської селищної ради організували вирішення проблеми, яка вже кілька років стояла перед мешканцями вулиці Героїв Майдану: допомогли встановити трансформаторну підстанцію. Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної парторганізації ВО «Батьківщина», серед мешканців вулиці – переважно учасники АТО.

«Мешканці, які отримали ділянки під забудову на вул. Героїв Майдану, звернулися за допомогою у вирішенні проблеми до представників фракції «Батьківщина» селищної ради, - каже голова фракції Дмитро Паламарюк. – Разом з колегою-депутатом Дмитром Климом ми поспілкувалися з усіма причетними до вирішення питання – і воно зрушилося з кількарічної «мертвої точки».

Документи для встановлення обєкта  підготували за сприяння селищного голови Сергія Боднарюка, до справи долучилися голова Вижницької районної «Батьківщини» Олена Акришора, начальник Вижницького РЕМу Андрій Піщальник. Профінансував добру справу агрохолдинг «Мрія». Тепер у домівках тих, хто захищав наше мирне життя, буде затишно – з якісним постачанням електроенергії.

 

1