На Буковині «батьківщинівець» привітав зі святом, що надходить, пацієнтів дитячого реабілітаційного центру

На Буковині «батьківщинівець» привітав зі святом, що надходить, пацієнтів дитячого реабілітаційного центру

14.04.2017, 18:45

Депутат Чернівецької облради Андрій Маковей разом з іншими гостями привітав з Великодніми святами, що наближаються, вихованців реабілітаційного центру дітей з інвалідністю та їхніх батьків. Як повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина», послугами центру «Дзвіночок» у м. Кіцмань користуються 35 родин, де виховуються особливі дітки.

Зустрічі у «Дзвіночку»  для депутата традиційні – він на постійному зв’язку і з батьками пацієнтів, і з персоналом закладу, знає про потреби і проблеми і долучається до їх розв’язання. Цього разу візит був ще й святковий: вихованці центру підготували концерт для батьків і гостей, а гості прийшли з подарунками.

«Я подякував тут кожній мамі за терпіння та велику щоденну працю, - каже Андрій Маковей. – І пообіцяв і надалі допомагати центрові, працівники якого роблять усе, аби дітки могли жити повним і насиченим життям».

Андрій Маковей і голова Кіцманської райради Петро Лумей подарували діткам солодкі пасочки і улюблені смаколики – кіндер-сюрпризи. 

1