На Буковині «батьківщинівець» придбав для поліції  двох службових собак

На Буковині «батьківщинівець» придбав для поліції двох службових собак

16.12.2017, 19:37

Депутат фракції «Батьківщина» Чернівецької облради Андрій Маковей придбав для патрульних поліцейських двох службових собак. Про це повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

Депутат розповідає, що про потреби патрульних дізнався, обговорюючи з ними безпеку пішоходів на жвавих ділянках автомобільної траси, яка проходить від Чернівців через села Кіцманського району. Поліцейські розповіли, що наявний у них склад службових собак потребує розширення і омолодження. Тож Андрій Маковей підшукав для такої благородної мети двох цуценят німецької вівчарки з чудовим родоводом.

«Батьки цуценят – багаторазові призери різноманітних «собачих» змагань, чистокровні німецькі вівчарки з відповідними документами, – каже Андрій Маковей. – Це дає всі підстави передбачати, що їхні діти стануть гарними «полісменами».

Цуценятам зараз лише 2 місяці, а як тільки вони підростуть – їх розпочнуть дресирувати для подальшої служби.  Імена малючкам (а це дівчатка) ще не вибрали – поліцейські зі сторінки патрульної поліції в мережі фейсбук закликали своїх читачів допомогти з цим.

Нагадаємо, вулиці Чернівців патрулюють спеціалізовані піші патрулі із службовими собаками.  Основні напрямки роботи спеціалізованих патрулів – пошук людей, виявлення заборонених речовин, вибухівки, зброї тощо. 

Світлина від BukNews.

 Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1