На Буковині «батьківщинівець» об’їжджав села з подарунками для дітей, як справжній чарівник

На Буковині «батьківщинівець» об’їжджав села з подарунками для дітей, як справжній чарівник

20.12.2017, 08:58

Депутат фракції «Батьківщина» Чернівецької облради Андрій Маковей у День святого Миколая привітав вихованців не лише різних дитячих закладів, а й різних сіл і навіть різних об’єднаних територіальних громад. Про це повідомляє прес-служба обласної організації «Батьківщини».  

У райцентрі Кіцмань, який став центром новоствореної ОТГ, депутат навідався з солодощами до вихованців реабілітаційного центру «Дзвіночок», яким опікується вже кілька років. Давнім і добрим знайомим – діткам і їхнім батькам, на долю яких випали серйозні випробування, побажав здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті, подякував за щоденну працю лікарям, медсестрам і санітарочкам «Дзвіночка».

У Давидівцях Кіцманської ОТГ без попередження відвідав дитсадок, і несподівані подарунки принесли малюкам неймовірну радість! А у місцеву школу передав спортінвентар і переказав кошти на ремонт шкільних меблів.

А в село Мамаївці – центр нової Мамаївської ОТГ – передав подарунки для дітей учасників АТО, яких у цій громаді понад шістдесят.

«Усім бажав здоровя, кмітливості, гарного навчання, – каже депутат. – Нехай кожній сім'ї Святий Миколай дарує радість та мир в оселях».

1