На Буковині «батьківщинівець» контролює заміну шкільної покрівлі

На Буковині «батьківщинівець» контролює заміну шкільної покрівлі

16.08.2016, 21:38

Депутат фракції «Батьківщина» Чернівецької облради звернувся з повторним депутатським запитом до обласної та Кіцманської районної владних структур щодо заміни даху Мамаївської школи №1. Це питання залишилося відкритим  попередньої весняної перевірки стану ЗНЗ, повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина».

Під час перевірки шкіл району навесні депутатська комісія виявила, що школа Мамаївський ЗНЗ потребує заміни вікон, створення нового актового залу, заміни внутрішніх дверей, а найголовнішою проблемою була аварійна покрівля школи. До початку нового навчального року багато тодішніх проблем усунули: замінили 42 вікна на суму 100 тисяч грн з районного бюджету, 6 дверей на суму 12,5 тис. грн.  130 тис. грн виділили з бюджету села на капітальний ремонт спортивного майданчику.

«Зустрівся з директором школи – Наталею Катрюк, оглянув заклад і побачив, що педколектив і батьківська громада разом наполегливо готують школу до прийому діток, – каже депутат облради Андрій Маковей. – Стіни побілені, підлога пофарбована, коридори поповнились новими стендами і вазонами. Розпочали реорганізацію ЗНЗ у НВК, створюють дитсадкові групи. На жаль, питання покрівлі залишається відкритим, тож повторно надсилаю депутатські запити у до обласних та районних владних структур і сподіваюся на співпрацю місцевої  та обласної  влади. Школи – насамперед!»

1