'Україно - ти вільна!' На Буковині 'Батьківщина' з розмахом відзначила День незалежності України (фото+відео)

"Україно - ти вільна!" На Буковині "Батьківщина" з розмахом відзначила День незалежності України (фото+відео)

25.08.2016, 19:47

Святкові акції за участі активістів партії ВО "Батьківщина" відбулися у більшості поселень Черенівецької області. 

Спочатку буковинські «батьківщинівці» відзначили День українського прапора.

 «Батьківщинівці» Буковини взяли участь в урочистостях, присвячених Дню Державного прапора України – і в Чернівцях, і в районних центрах області. Як повідомляє прес-служба обласного осередку ВО «Батьківщина», партійці долучилися до флеш-мобу, присвяченому цьому святу:  фотографувалися на тлі синьо-жовтого прапора і розміщували світлини в соцмережах з хештегом #МійПрапор.

 «Один з головних атрибутів незалежності Української Держави наш синьо-жовтий стяг протягом століть був символом боротьби українців за волю, - сказав у своєму привітанні голова Чернівецької облради, «батьківщинівець» Іван Мунтян. – І нині він знову став прапором боротьби за соборність українських земель: тисячі кращих синів та доньок України зі зброєю в руках захищають честь Державного Прапора на Сході нашої держави... Бажаю, щоб у серці кожного українця сьогодні й завжди майорів наш Прапор – оберіг майбутнього України».

 До флеш-мобу з нагоди Дня Прапора долучилися партійці Вижниччини, Новоселиччини, Хотина, Глибоччини, Чернівців. (Див. фото). 

 

 - Дорогі українці! "Батьківщинівці" Берегомета вітають Вас зі святом Дня прапора!!! Хотілось би, щоб у цей день усі українці - незалежно від віросповідання, політичних поглядів, мови гуртувались навколо національної ідеї поліпшення життя у нашій власній державі, незалежність якої вистраждана поколіннями. Нехай завжди синьо-жовтий стяг вселяє в серце кожного українця гордість за нашу незалежну державу, за її героїв усіх часів. Бережімо та шануймо наш прапор!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!! - долучився до святкових вітань Дмитро Паламарюк.

Лідер буковинських батьківщинівців Іван Мунтян як голова Чернівецької обласної ради привітав усіх краян з нагоди Дня державного прапора

«Сьогодні наш народ, усе світове українство відзначає День Державного Прапора України, який є одним з головних атрибутів незалежності Української Держави. Нині синьо-жовте знамено свободи знову є прапором визвольної боротьби за соборність українських земель. Тисячі кращих синів та доньок України із зброєю в руках захищають честь державного прапора на Сході нашої країни. Завтра десятки мільйонів людей на планеті будуть відзначати двадцятип’ятирічний ювілей незалежності України. На честь нашої Батьківщини на всіх континентах будуть підняті синьо-жовті прапори. Тож давайте долучимось до цієї величної естафети гідності, мужності та звитяги! Зі святом вас, дорогі земляки!», – на цьому наголосив Іван Мунтян, звертаючись до краян, які сьогодні, 23 серпня, зібрались на Центральній площі Чернівців, щоб долучитись до урочистої церемонії підняття Державного Прапора України.

Наступного дня партійці "Баткьівщини" широко відзначали день народження своєї країни. 

 - З ініціативи міських депутатів-"батьківщинівців" (Ганчук М.С., Джус В.Б., Дупешко-Джус Ю.І., Козакова Д.В., Куцяка В.І., Сивирина І.М., Шелегона О.В.) для маленьких заставнівчан було організовано невеличке святкування. Діти мали можливість взяти участь у Фестивал малюнку на асфальті, зробити собі на щічці патріотичне татуювання. Юні "художники" отримали символічні подарунки: розмальовки та олівці. Дорослим "батьківщинівці" презентували синьо-жовті стрічки та слова щирих вітань з нагоди 25-річниці Незалежності України. Завершилось свято запуском синьо-жовтих кульок миру, які люб'язно надав депутат міської ради - Куцяк В.І.. Велика подяка волонтерам: Юлдашеву Г., Джус Н., Мацкуляк М., Козаковій О., Лутчик М., Ковальчук М., - за допомогу під час проведення заходу, а також усім, хто долучився до святкування. 

 Про це повідомляє Заставнівська міська організація "ВО "Батьківщина"

 Депутати Кіцманської міської ради та члени партії ВО Батьківщина, відсяткували разом із місцевою владою 25-ту річницю Незалежності України.

 Особливо насиченими були святкові заходи у Чернівцях. 

Депутати Чернівецьких обласної та міської ради від ВО "Батьківщина" навіть записали відеопривітання з нагоди Дня незалежності України. 

З Днем Незалежності, Україно!!!

Відео - ролик ТРК Чернівці.

24 серпня  Іван Мунтян взяв участь в урочистих заходах, що відбулися в обласному центрі з нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України. Вшанувавши знаменний ювілей покладанням квітів на Центральній площі Чернівців, посадовець звернувся з вітальним словом до буковинців та гостей нашого краю.

«Протягом 25 років Україна пройшла непростий шлях, а нині переживає мабуть найвідповідальніший момент. Наші споконвічні вороги втомилися чекати, коли українці самі прийдуть на поклон до Москви – вони вирішили задушити молоду Українську Державу за допомогою прямої військової агресії. Втім, недруги нашої державності завжди отримували і будуть отримувати гідну відсіч. Десятки тисяч кращих синів України стали на захист рідної землі. Перед смертельною загрозою, що прийшла зі Сходу, Україна у стислі строки створила могутню армію, зміцнила свої міжнародні позиції. Сьогодні ми низько вклоняємося оборонцям рідної землі – живим та полеглим в боях, скаліченим війною землякам і співвітчизникам. Їхні подвиги – безсмертні! Щиро вірю, що скоро настане той час, коли на всій території України знову запанує такий бажаний мир та спокій. Для цього ми з вами маємо зробити все, що в наших силах. Тож будьмо гідними цієї відповідальної мети!», – відзначив керівник представницької влади краю, звертаючись до учасників святкового зібрання на Театральній площі Чернівців.

Найдостойніших краян, які зробили вагомий внесок у розбудову незалежної України та захищали її територіальну цілісність у зоні проведення антитерористичної операції на Сході країни, Іван Мунтян відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

1


КОМЕНТАРІ (1)

юлька - жулька і секта корупціонерів це все і є партія з назвою батьківщина!  з розмахом паскуди з румунскими паспортами і не тільки ,напялили на себе вишиванки і скачут на людських кістках і крові та горбі. ГАНЬБА ВАМ   ЗЛОДІЇ І КОРУПЦІОНЕРИ!

avatar

Pavlo

28 серпня 2016 11:24