На Буковині «Батьківщина» послідовно відстоює добровільність об’єднання територіальних громад

На Буковині «Батьківщина» послідовно відстоює добровільність об’єднання територіальних громад

02.12.2016, 00:08

Фракція «Батьківщина» в Чернівецькій облраді на сесії відстояла право громад Глибоцького району на добровільне обєднання. Як повідомляє прес-служба обласного партосередку ВО «Батьківщина», фракція ініціювала виключення з проекту рішення сесії про зміни до перспективного плану  пункту про «білі плями» - ідею дооб’єднання громад.

«Спочатку на колегії облради, яка передувала сесії, з моєї ініціативи як керівника фракції ми домоглися погодження голосувати тільки по шістьох громадах, які вирішили об’єднуватися, – каже «батьківщинівка» Альона Гливко. – А на сесії, зважаючи на бажання сіл не дооб’єднуватися в уже існуючі громади, а створити окремі власні громади – наприклад, з сіл Чагор-Молодія-Луківці-Кут – ініціювали їх виключення з перспективного плану як «білих плям».

Сесія підтримала створення окремої приміської громади зазначеними селами.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Пропозицію про створення приміської громади подав представник "Солідарності" Придій, і саме за допомогою цієї фракції прийнято позитивне рішення для шістьох громад. Але ті хто працюють на громаду мовчать, а піарщики кричать. Стосовно голосування тільки по шістьох громадах на колегії то її пода депутат Березовський. Може досить брехні від "батьківщинівців" з подвійним громадянством?

avatar

123

02 грудня 2016 04:53

овощношеколадные ваша песня спета также как и навозного фронта.Вальцманом начала заниматся американская прокуратура которая быстрей приблизит конец росийского проэкта кудрявый хряк.

avatar

ВАТА 54%

02 грудня 2016 09:58