На Буковині 16-річний мешканець Маршинців заліз до будинку 82-річної односельчанки і вкрав 6 тисяч гривень

На Буковині 16-річний мешканець Маршинців заліз до будинку 82-річної односельчанки і вкрав 6 тисяч гривень

12.05.2020, 18:36
Неповнолітній житель села Маршинці проник до будинку односельчанки та викрав кошти. Співробітники поліції оперативно розшукали злодія та вилучили гроші. Порушнику загрожує до шести років позбавлення волі.
 
До Новоселицького відділення поліції звернулася 82-річна жителька села Маршинці та повідомила про те, що невідома особа проникла до її оселі і викрала майже 6 тисяч гривень. 
 
Під час оперативно-розшукових заходів співробітники сектору кримінальної поліції Новоселицького відділення поліції встановили особу крадія. Ним виявився 16-річний житель Маршинців, який неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських за вчинення аналогічних злочинів. 
 
За вказаним фактом слідчі Новоселицького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
 
На Сторожинеччині поліцейські теж оперативно розшукали крадія

Правопорушник наніс своєму односельчанину тілесні ушкодження та викрав його мобільний телефон. Співробітники сектору реагування патрульної поліції упродовж години розшукали зловмисника. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

До Сторожинецького відділу поліції звернувся 38-річний житель Стара Жадова та повідомив, що невідома особа заволоділа його мобільним телефоном.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та співробітники сектору реагування патрульної поліції. Правоохоронці опитали потерпілого та за описом заявника розшукали особу, яка під нього підпадала.

Ним виявився 20-річний місцевий житель. Правопорушник зізнався у скоєному.

Поліцейські вилучили мобільний телефон як речовий доказ.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1