На автодорозі Житомир-Чернівці мати з немовлям загинули в ДТП

На автодорозі Житомир-Чернівці мати з немовлям загинули в ДТП

12.07.2016, 13:08

На автодорозі Житомир-Чернівці сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула 29-річна жінка та її однорічна дитина загинули відразу на місці трагедії. Повідомляється, що аварія трапилась через виїзд на зустрічну смугу автомобіля «Mercedes Sprinter».

Новину передає «Преса України» із посиланням на прес-центр ГУ Національної поліції у Хмельницькій області.

Смертельна аварія трапилася у неділю, 10 липня, на автодорозі Житомир-Чернівці у Хмельницькій області поблизу села Стріхівці Ярмолинецького району.

Повідомляється, що 37-річний тернопільчанин не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. В цей момент на автодорозі рухався автомобіль «Daewoo Lanos», в якому перебувала сім’я із двома дітьми 5 та 1 року. За кермом перебував глава сімейства, 29-річний житель Кам'янця-Подільського.

«Унаслідок ДТП 29-річна дружина водія автомобіля «Daewoo Lanos» та однорічна дитина загинули на місці події. Чоловік зазнав тілесних ушкоджень у вигляді перелому чотирьох ребер і розсічення плеча. Старша, 5-річна донька подружжя, серйозних травм не зазнала. Її госпіталізували із забоєм плеча», - йдеться у повідомленні поліції.

1