На акції під СБУ бачили Героя Майдану козака Михайла Гаврилюка

На акції під СБУ бачили Героя Майдану козака Михайла Гаврилюка

23.04.2014, 23:21

Начальника управління СБУ у Чернівецькій області Юрія Кіцула наразі немає на робочому місці. Про це повідомив представник управління мітингувальникам, які вчергове прийшли під будівлю і вимагають відставки Юрія Кіцула. Активісти викрикували: "Кіцул - ганьба!" та інші подібні гасла.

Нагадаємо, сьогодні на мітинг зібралося близько 80 людей. Мітинги під буковинською СБУ тривають з моменту призначення нового начальника Юрія Кіцула.

Вимога Самооборони така ж, як і на трьох попередніх пікетах – відставка начальника УСБУ області Юрія Кіцула.

До громади звернувся один з представників Самооборони і повідомив - в активістів є інформація, про те, що в Києві знають про незгоду громади з призначенням Кіцула і у центральному відомстві СБУ готують кадрову ротацію. Зокрема, посилаючись на офіційне повідомлення від речника СБУ Марини Остапенко, активіст повідомив - 22 квітня голова СБУ Валентин Наливайченко мав зустріч з першим заступником начальника СБУ області Ігорем Долгошеєвим і там обговорювалося питання про призначення Юрія Кіцула. За даними активістів Самооборони, у Києві сказади чекати у найблищі дні наказу Президента про призначення нового очільника СБУ на Буковині.

Після скандувань, «Кіцул виходи!» та «Ганьба Кіцулу!», до мітингарів вийшов заступник Кіцула Василь Одинський. Він повідомив, що наразі начальника в своєму кабінеті немає і вийти до громади він не може.

 

Вже через декілька хвилин Одинський розповів, що телефонував своєму начальнику і той пообіцяв зустрітися з громадою завтра, 24 квітня о 10.00 ранку.

Та пікетувальників це не заспокоїло. Більшість не готові чекати до завтра. Люди кажуть, що Юрій Кіцул зневажає громаду і спеціально покинув приміщення СБУ, аби уникнути прямої розмови.

Наразі люди не розходяться і активно обговорюють ситуацію та подальші дії. Відзначимо, що не всі люди, які зібралися під СБУ виступають проти Кіцула. Є такі, які переконані – Самооборона «каламутить воду».

Ці люди заявили, що мітинг проводять агенти Росії, які не дають нормально працювати чернівецькій СБУ.

Вони вийшли з плакатами: "Кремль, руки геть від української спецслужби", "Агенти ФСБ Росії пікетують СБУ України", "Поплічники Путіна геть брудні руки від чернівецького СБУ".

Як розгортатиметься ситуація поки невідомо. 

За повідомленням vidido.ua,  chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (4)

Скільки можна зомбувати людей. Завдяки "героям майдану" Україна в процесі розвалу.

avatar

15

23 квітня 2014 20:38

Интересно, а хоть кто-то из майдаунов понимает что он и его окружение натворили в стране? Они фактически подставили Украину к зубам Путина. Хуже нет чем гиперактивные придурки.

avatar

василий

23 квітня 2014 21:15

Козак Гаврилюк сказав що не підтримує так званих федоруково бурбацьких самооборонців  це і по ТБ в новинах показали. Каже люди дайте спокій роботи на всіх хвате)) 

а ви що в статті пишете ? не баламутьте людей

avatar

Орест

23 квітня 2014 22:32

Майданутые валят страну. Вместо того чтолбы работать, ходят по улицам и гавкают как псы.

avatar

Чернівчанин

24 квітня 2014 00:44