Мирослав Парасківа: проблеми Садгірського району потрібно вирішувати спільно з владою

Мирослав Парасківа: проблеми Садгірського району потрібно вирішувати спільно з владою

18.08.2016, 22:31

Директор геріатричного пансіонату Мирослав Парасківа, котрий також є членом Чернівецької обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» розповів про основні проблеми Садгірського району, котрі вже в найближчий час потребують негайного вирішення.

Про це повідомляє прес-служба ЧМО ОО «АВТО-МАЙДАН»

Так, пан Мирослав відокремив декілька питань, серед котрих:

1. Відсутність дитячих майданчиків. Візьмемо наприклад парк відпочинку (вул. Сінна). Він взагалі не облаштований майданчиками, чи бодай лавочками, де могли б відпочивати молоді мами з маленькими дітьми. Також окреме питання займає і розвиток спорту. В Садгірському районі зовсім відсутні спортивні майданчики, тому мабуть молоде покоління обирає алкоголь та наркотики замість здорового способу життя. Особливо жахлива ситуація склалась в закинутій будівлі, що розташована за адресою вул. Б. Крижанівського, 45. В приміщенні функціонує цілий наркопритон, безліч використаних шприців та голок. А цього могло і не бути.  Потім і виникає питання: чому у нас такий високий рівень злочинності серед молоді.

 2. Лазня не працює, і знаходиться в жахливому стані. Вибиті вікна, зруйновані стіни, а у всьому Садгірському районі немає жодної громадської лазні! (Варто нагадати, площа Садгірського району складає 54% від загальної площі м. Чернівці). Мешканці згадують ті часи, коли лазня працювала, та покладають велику надію на те, що влада хоч якось зреагує на дану проблему, і допоможе у її вирішенні. Для більшості людей похилого віку це було єдине місце, де можна було зустрітись та поспілкуватись.

 3. Більшість зупинок громадського транспорту знаходяться в незадовільному або аварійному стані. Поламані лавиці, та зовсім відсутні смітники.  Всього їх в Садгірському районі налічується близько сотні зупинок.

 4. Будівля кінотеатру, що знаходиться по вул. Учительській, розсипається. Клуб, де колись збиралась молодь, та проводила різні культурні заходи (виступи народних та фольклорних ансамблів) фактично не функціонує. Працюють лише деякі гуртки, і тільки вдень. Садгірчани розповідають, що цікаво було б в вечорі прийти сім’єю в кінотеатр, та подивитись цікавий фільм або ж виступ музичного колективу. А чому б не проводити в приміщенні клубу патріотичні зустрічі молоді з бійцями, котрі повернулися зі Сходу? Адже розвиваючи патріотизм молодого покоління ми формуємо майбутній генофонд нації.

«Я надіюсь, що влада нас почує, адже жителі Садгори є такими ж мешканцями міста Чернівці. Якщо існують проблеми – то потрібно їх вирішувати спільно, беручи до уваги думку народу» – зазначає директор геріатричного пансіонату. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Якась комуністична маячня. Лавочки у парку, патріотичні зустрічі з молоддю.... Якби це написав сірман то було би зрозуміло, а так ? Так ви ж ЧМО, навіть маєте прес-секретаря ! А може разом з молоддю. з якою хочете проводити патріотичні зустрічі,  взяли би пару досок та пів кіла цвяхів та зробили лавиці ? Чи беленькати язиком легше ?

avatar

19 серпня 2016 10:08