Минуло три роки, а за підкуп виборців так досі ніхто й не відповів, - Панчишин

Минуло три роки, а за підкуп виборців так досі ніхто й не відповів, - Панчишин

25.02.2017, 17:05

Громадський діяч Руслан Панчишин нагадав ситуацію трирічної давності, коли вимагав від Генпрокурора України розслідувати ситуацію з підкупом виборців в 204 виборчому окрузі. Причину, через яку він знову повертається до цієї історії, Руслан Панчишин прокоментував  так: "Вже пройшло ТРИ роки, а "віз і нині там"((

На своїй сторінці у ФБ Руслан Панчишин поширив допис, якому вже три роки

- Сокирянським РВ УМВС в Чернівецькій області відкрито кримінальне провадження за фактом підкупу виборців в 204 виборчому окрузі. Сьогодні я звернуся до Генерального прокурора України Махніцкого О.І., з тим,щоб він взяв це кримінальне провадження на особистий контроль і направив в Чернівецьку область слідчо-оперативну групу для розслідування даної кримінальної справи. Оскільки потрібно провести великий об'єм слідчих дій і опитати колишніх високопосадовців, таких як: екс-губернатор Папієв М.М. (основний підозрюваний), який діяв в інтересах свого родича Семенюка А., колишніх голів Сокирянської, Кельменецької, Хотинської, Заставнівської РДА і інших посадових осіб.

Також звертаюсь до всіх громадський активістів і небайдужих громадян Чернівецької області долучитися до розслідування даної кримінальної справи, а саме надати будь-яку відому Вам інформацію з приводу підкупу виборців по всій Чернівецькій області.Оскільки по всій області організував і видавав кошти на підкуп виборців основний підозрюваний Папієм М.М.

Надсилайте мені всю відому Вам інформацію на сторінку або телефонуйте мені особисто 0675677999.

Також звертаюся до всіх журналістів розмістити цю інформацію в своїх тижневих виданнях.

Хочу наголосити,що ми з Вами стояли на майдані щоб жити чесній і демократичній Україні і таким чиновникам корупціонерам як Папієв і інші не місце в новій Україні!

Слава Небесній Сотні!!!

1


КОМЕНТАРІ (6)

свинство вищої проби. Панчишин сам підкуповував виборців - продовольчі това и від йоо імені з підписом ррздавали по хотинськомц районі. Нічого не забуто!

avatar

Семенченко

25 лютого 2017 16:52

А як бурбак разом з батальйоном  міняв урну з бюлетенями і роздавав по 500 гр в суботу і п'ятницю перед виборами то це перемога чи зрада??

avatar

Правда

25 лютого 2017 17:38

А за Майдан ответили? За пацанов убиенных? Просрали все, п----сы! Кто ответит? Югик? Вальцман? Пастор? Кто?

avatar

Муля Черновицы

25 лютого 2017 18:17

Папай відкупився,Козак і інші голови рда часів яника пропетляли,от і результат)

А ви дальше пишіть заяви і пости в ФБ

Нічого не змінилося,тільки стало ще гірше і корумпованіше

avatar

Правда

25 лютого 2017 20:48

Панчишин активізувався. Скоро вибори. Пропіарився на конкурсі заступника Фіщука, тепер знайшов підкуп. Мітить в народні депутати. Фальшстарт.

avatar

Руслан Вієру

25 лютого 2017 21:30

avatar

Анатолій Білоткач

28 лютого 2017 07:31