Микола Юрійчук - керівництву Чернівців: 'Не смішіть курей!'

Микола Юрійчук - керівництву Чернівців: "Не смішіть курей!"

10.08.2015, 21:23

Ще раз про ремонт доріг та його якість

Я вже неодноразово писав про стан доріг нашого міста та неналежну якість їхнього ремонту. Зараз хочу акцентувати на логіці керівництва міста, яке планує та організовує цей ремонт.

Днями проїхав маршрутом автобуса №19. І що я побачив: у районі Роші-Стинки, де пролягає цей маршрут, ніби-то недавно здійснювали ремонтні роботи. Але логіку збагнути важко. Розсудімо послідовно. Маршрут №19, починаючи від вулиці Сторожинецької, складається з частини вулиць Р. Шухевича, Мукачівської, Хрещатинської, Сокирянської, Макіївської, Путильської та Димківської. Відтинки вулиць Р. Шухевича, Хрещатинської та частини Сокирянської були заасфальтовані у попередні роки. Цьогоріч пощастило далеко не всім мешканцям згаданих вулиць.

Не так давно на сайті міської ради була розміщена інформація про те, що мешканці вулиці Мукачівської подякували за ремонт їхньої вулиці. Що ж, по-перше, вулиця Мукачівська відремонтована не вся, а лише невелика частина, якою пролягає згаданий маршрут автобуса. По-друге, навіть цю частину зробили як попало і кілька разів підремонтовували. Звичайно, можна зрозуміти тих, які можливо і дякували, бо вперше біля них поклали асфальт, а до цих пір вони постійно боролися з хмарами пилюки і болотяними калюжами. Але, скажіть, будь ласка, а чим гірші мешканці вулиць Макіївської, Путильської та другої частини вулиці Сокирянської, коли вони і надалі змушені жити в пилюці? Бо ця частина дев’ятнадцятого автобусного маршруту чомусь не потрапила до списку покриття її асфальтом.

У дуже поганому стані донедавна була вулиця Димківська. Нарешті її відремонтували. Але як? На двох відтинках поклали суцільний асфальт, а посередині зробили ямковий ремонт. Там, де клали асфальт, зі слів мешканців, кілька разів доробляли. Після так званого ямкового ремонту вже сьогодні є чимало нових вибоїн. На стику вулиць Димківської і Путильської прямо посеред дороги залишили величезну яму, яку не об’їхати. Крім того, виникає питання, чому наприкінці маршруту, де пасажири зазвичай очікують автобуса, не заасфальтували площадку? Чи без ложки дьогтю не можна обійтись?

Крім того, чому не зробили ямковий ремонт тієї частини автобусного маршруту, де асфальт був покладений у попередні роки? Що це так, свідчать додані фотографії.

Ну і насамкінець. Чому не здійснити ремонт усіх згаданих вище вулиць Роші-Стинки, якими пролягає дев’ятнадцятий маршрут автобуса, щоб і мешканці цих вулиць і дачники, які щодня їздять цим маршрутом, і водії автобусів, що їх возять, нарешті відчули комфорт?

Звертаюся до керівництва міста та департаменту житлово-комунального господарства: давайте ремонтувати вулиці нашого міста по-людськи, а не курям на сміх.

Микола ЮРІЙЧУК, заступник голови обласної організації політичної партії “УДАР Віталія Кличка”

1


КОМЕНТАРІ (18)

Ще один кандидат в мери  вималювався. А який знавець ремонту доріг, посто профі. Тільки  чернівчани пам'ятають, як цей профі навпроти залізничного вокзалу своїм будівництвом спричинив зсув, який ледь не потягнув за собою резиденцію і все  місто змушене було  ліквідовувати наслідки його ну дуже професійної діяльності , як  незаконно звів додаткові поверхи на будівлі  біля Червоноармійського  ринку, затуливши своїм юродським квадратом  унікальний Костьол Сердце Ісуса, і багато чого іншого пам'ятають.  Та якби були  гроші зробити  дороги по усьому маршруту, то їх би зробили. Це вже  навіть  песики у Чернівцях знають, а  Юрійчук не знає. Бідоська, хоче попіаритися, хочу в мери, хочу в депутат. А мізків, як у тої курки. Але фоткати  ямки на дорогах навчився добре. Може вже чергувати з Бешлеєєм на пару біля чергової ямки, бідоська.

 
avatar

Димківська

10 серпня 2015 19:50

К сожалению,Вы  правы!  Коротенький  умишко  при  длинном  языке,  никогда  не  давал результатов,   В "Ударе"-совмещение:  ни  ума,  ни  слов!  Юрийчук  не   прав!  Для  дорог  нужны  деньги,   а  их  нет  вообще,  Дорожники  города   голодают!  А у  Коли  кожа  лоснится  от  жира,  вот  пусть  идет  прорабом  на  дороги, поработает  и  язык  затянется  в  ,,,пу,  Как  у   Кобевко!

avatar

НВ к дымкивська

10 серпня 2015 20:06

Нехай сплатить місту істинну вартість за землі де понабудовував свої будинки, магазини та ресторани, і можна буде відремонтувати згадані ним вулиці.

Класний буде з нього депутат облради, вміє за свою кишеню подумати.

avatar

Василь

10 серпня 2015 20:51

Політика— це дуже складна форма людської діяльності, що вимагає високої майстерності від її учасників.Миколо Васильовичу політика брудна гра але ви тримайтесь місто за Вас!

avatar

10 серпня 2015 22:15

Політика— це дуже складна форма людської діяльності, що вимагає високої майстерності від її учасників.Миколо Васильовичу політика брудна гра але ви тримайтесь місто за Вас!

avatar

10 серпня 2015 22:15

...у тебе обмежений місків  як у курки,бо крім того Серця Ісуса і вокзалу ні до чого не можеш причепитися, вже придумай щось нове бо не цікаво читати коменти...)))))

avatar

10 серпня 2015 22:19

...ще один кандидат!!!!!!бійтеся конкуренти, Кінець вам невдахи нарешті в нас буде нормальний мер, а не як ця брашка Федорук ,Ринжук та компанія що довели наше місто до такого стану!!!ось хто нічого не робив лиш гроші крав....

avatar

10 серпня 2015 22:24

З ньго такий мер як з мого хера револьвер.

avatar

ggg

10 серпня 2015 22:31

Вже неодноразово на публікації Миколи Юрійчука впізнавані шавки з міської ради дразнять його і провокують, щоби відповів. А Юрійчуку є що відповісти. Я, в силу певних обставин, знаю про обидва обєкти, якими колять очі Миколі Васильовичу оті наймані писарчуки. Причому стиль письма ну ду-у-уже знайомий. Я би порадив вам, дівчата, не робити медвежу послугу вашому головному шефу Федоруку і не дразнити Миколу Юрійчука, бо якщо він не витримає і почне відповідати, повірте, мало не покажеться. Так що закрийте свої чорні пельки і мовчіть у тряпочку. Подобається церква - сіла нвпроти неї і любуйся. Зрозумійте нарешті, нещасні, хто кому служить і хто кого має критикувати.  

avatar

Поінформований

10 серпня 2015 22:38

  Не смішіть курей, до влади хоче прийти ДЯТЕЛ.

avatar

сергій

11 серпня 2015 06:18

Микола Васильович пркрасна людина,а помилки є у всіх людей.

avatar

Дмитро

11 серпня 2015 07:36

Депутатом облради, чи міскради не стати, тільки одне гарантоване місце і воно не за ударом,виграти округ тяжко. А от покрасуватись та покритикувати сьогоднішну владу, так багато розуму не потрібно

avatar

!!!

11 серпня 2015 09:50

Взагалі, у нас в країні свобода слова, та свобода думки і те , що Микола Васильович висловлює свою позицію відкриває його бачення на стан речей. Хто заважає  будь-кому із нас висловлюватися? Підтримувати його чи не підтримувати на виборах, це справа кожного індивідуальна , але люди - будьте толерантнішими, і врешті-решт, просто людьми. Припиніть виливати бруд в мережу, де кожен заражається негативом. А ви, Миколо Васильовичу, просто не звертайте уваги і дійте у тому ж напрямку.

avatar

Валентина

11 серпня 2015 11:12

......да з твого хера револьвер реально вообще ніякий))))))))))

avatar

11 серпня 2015 14:09

...ти шо бачив його балатування в мери, хоть щось робить для міста мужик,так нє, треба зразу його обісрати....

avatar

11 серпня 2015 14:12

Завітайте на вул. Г. Артемовського та проїдьте знизу від Лукяна до Шевченка. В такому стані дорога вже більше року. Мешканці вже самотужки постійно підсипають ці ями, проте надовго не вистачає :(

avatar

Євген

11 серпня 2015 14:14

Дятли на бордах де писали Вибери Мене! А так і ніхріна не зробили, народу похер вже хто буде, вже хоть щось зробіть а не лиш жвиндите нема грошей....

avatar

11 серпня 2015 14:18

Ви забули слова Харабари : За гроші, шо вкрав Ринжук, можна вимостити тротуари сусальним золотом!  і т д і т п  

avatar

11 серпня 2015 14:36