Микола Романюк: 'Буду висуватися на мера або до Верховної Ради по Чернівцях, а своєї думки про Галиця я не зміню'

Микола Романюк: "Буду висуватися на мера або до Верховної Ради по Чернівцях, а своєї думки про Галиця я не зміню"

18.05.2012, 01:21

Народний депутат від Партії регіонів Микола Романюк в ексклюзивному інтерв’ю molbuk.ua висловив переконання, що рейтинг ПР в Україні загалом та на Буковині зокрема зростає.

- Наш вплив зростає, партійці займають чимало керівних посад в регіоні - голови райдержадміністрацій, управлінь, представник ПР обраний головою облради - які позитивно себе зарекомендували. Партія може сміливо йти на вибори. А програвати ми не маємо права.

- Чи маєте намір Ви особисто брати участь у виборах?

- Якщо будуть призначені вибори мера Чернівців, я буду висуватися. Якщо ні - піду на вибори до Верховної Ради по Чернівцях. Це мій округ, я на ньому постійно працюю вже третій термін, регулярно приїжджаю та зустрічаюся з людьми.

- Кого висуватиме ПР на інших округах на Буковині?

- Кандидатів на інших округах поки назвати не можу. Зараз в партійній організації проводиться вивчення рейтингів претендентів. У ПР є достатньо поважних і впливових людей, які можуть перемогти на виборах.

- Опозиція складе вам серйозну конкуренцію?

- У нас немає сильної опозиції і тому не буде на виборах сильної конкуренції. Ми були сильною опозицією. А їм об’єднання лише зашкодить, окремо вони мають вищий рейтинг. Бо зараз об’єднуються, але протиріччя між ними дуже серйозні.

- Ходять чутки про розкол в облорганізації ПР. Як Ви оцінюєте ситуацію?

- Є внутрішні дискусії, але кофлікту немає. Зараз до партії прийшло багато нових людей, якщо вони працюють на користь партії - від цього лише наша справа виграє. Що ж стосується пана Галиця (першого заступника голови ОДА - авт) - я маю свою особисту думку про нього і її не зміню. Мене дійсно запрошували з цього приводку на розмову, але тоді я був зайнятий у Києві і не зміг приїхати. Але наступного разу обов’язково прийду. (І.Довгань)

Джерело: molbuk.ua

Чи висуватиме Партія регіонів свого кандидата на посаду мера Чернівців, у разі якщо такі вибори все-таки колись буде призначено, і кого саме підтримуватиме, голова облорганізації Партії регіонів Михайло Папієв пообіцяв повідомити журналістам щойно таке рішення буде ухвалено. "Лава запасних у нас велика", - наголосив він. Під час неформального спілкування з журналістами губернатор М.Папієв згадав також М.Романюка. У контексті можливих виборів Михайло Папієв також дав оцінку деяким висловлюванням свого попередника на партійній посаді, а нині народного депутата України Миколи Романюка. "Оцінка народного депутата Миколи Романюка першого заступника губернатора Георгія Галиця не сподобалася багатьом у Партії регіонів Буковини. Ми це питання розглядали в партійній організації, запросили Романюка, але він не прийшов, - розповів губернатор, який є головою облорганізації ПР. – Значить, розмову ще продовжимо".

1