Микола Федорук зустрівся з підприємцями Калинівського ринку та ринку 'Добробут'

Микола Федорук зустрівся з підприємцями Калинівського ринку та ринку "Добробут"

12.10.2012, 01:22

Кандидат від опозиції по 201- му чернівецькому округу Микола Федорук зустрівся з підприємцями Калинівського ринку та ринку "Добробут". Під час спілкування з представниками малого та середнього бізнесу, Федорук вкотре наголосив, що йде до парламенту відбудовувати місцеве самоврядування та спільно з колегами зменшити податковий тиск на бізнес. Окрім того, екс-мер заявив про "ручне управління" та рейдерські атаки зі сторони політичних опонентів.

Спілкуючись з підприємцями, Микола Федорук зачепив сумнозвісний Податковий кодекс. За його словами, ситуація, коли в Україні існує більше 130 різноманітних податків є ненормальною і фактично "душить" малий та середній бізнес. Саме тому, одним із пріоритетів опозиції є скорочення кількості податків до семи та їх справедливий розподіл.

Микола Федорук, кандидат в народні депутати: "Багаті мають платити більше, бідні - менше. Два роки не можуть прийняти закон "Про податок на розкіш". Чому? Тому що у ВР мільйонери і мільярдери".

Микола Федорук вкотре зауважив, що пішов в політику тільки тому, що "політика зайнялася ним". Колишній міський голова висловив стурбованість станом місцевого самоврядування не лише в Чернівцях та області, але й по всій державі: "Зараз усе працює у "ручному" режимі. Той чи інший керівник каже: правильно проголосуєте, ми побудуємо вам газопровід, неправильно- ви нічого мати не будете. А так не повинно бути. Мають бути загальні правила".

Насамкінець, Микола Федорук прокоментував ситуацію з ринком "Добробут". Нагадаю, нещодавнім рішенням Львівського апеляційного суду, майже 7.5 гектарів землі, на якій розташований ринок і яка належала комерційному підприємству "Інвест-Альянс" передано в міську комунальну власність.

Микола Федорук, кандидат в народні депутати: "Це йде рейдерська атака. Бо це не КП, це є приватне. А взялися за "Добробут", щоб його відібрати. Рейдерство. А зараз треба зробити кіпіш, змусити нервувати. Хтось думає, що його це мине. Не мине. Вони такі хлопці: крок за кроком йдуть як бульдозер і те, що шевелиться прибирають".

Також кандидат в народні депутати відповів на закиди стосовно своєї раптової опозиційності. За словами Миколи Федорука, - за час роботи в міській раді, він займався господарством міста, а не політичними інтригами. Однак дії депутатської більшості, яка усунула діючого мера від влади змусили останнього перейти в опозицію та боротися за відновлення справедливості.

Олександр Коркоїл. Телеканал «Чернівці».

Джерело: mtrk.com.ua

Нагадаємо, питання щодо "Добробуту", якщо так можна назвати крик Еміля Павлюка, звучало також під час перебування Миколи Федорука в книгарні Букініст. Відповідь на нього присутній на цій зустрічі Максим Бурбак запропонував прийти послухати  у його приймальню. Щоправда під кінець зустрічі, коли представники "Калинки" викричавшись пішли з книгарні, Микола Федорук фактично відповів на їхнє запитання. “Якщо вони в міській раді такі дурні, нехай повернуть власникам “Добробуту” десь 30-40 мільйонів гривень. Землю в космос не вивезуть, людей з “Добробуту” нікуди не дінуть, бо буде бунт. Просто міський бюджет втратить велику суму грошей”.

1


КОМЕНТАРІ (4)

УВАЖАЕМЫЕ ПРЕДПРИНИМАТЕЛИ!!! МЫ ПРИЗЫВАЕМ ВАС ПРОГОЛОСОВАТЬ, КАК НЕ СТРАННО, ЗА ФЕДОРУКА. ОТПРАВИМ НАШЕГО БРЕЖНЕВА В ВЕРХОВНЫЙ СОВЕТ, ПУСКАЙ ТАМ ПРОТИРАЕТ ШТАНЫ И НЕ МЕШАЕТ МОЛОДОМУ И ПЕРСПЕКТИВНОМУ ВИТАЛИЮ МИХАЙЛИШИНУ РУКОВОДИТЬ ГОРОДОМ.  МАХАЙЛИШИНА ИЗБИРЕМ МЕРОМ!!! 

avatar

ГО "Калинка"

12 жовтня 2012 09:31

ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ. ЗАКЛИКАЄМО ВАС ГОЛОСУВАТИ НА ВИБОРАХ ДО ПАРЛАМЕНТУ ЗА ВІТАЛІЯ МИХАЙЛІШИНА. СТАРИЙ ЗДИРНИК ФЕДОРУК ЙДЕ У ВЕРХОВНУ РАДУ ЛИШЕ ДЛЯ ТОГО, АБИ ОТРИМАТИ НЕДОТОРКАННІСТЬ, ТА ОМИНУТИ УЧАСТЬ СВОГО ОДНОДУМЦЯ ТА ПАРТНЕРА РИНЖУКА. МИ Ж ЗНАЄМО ЩО ТО ЗА БАНДА, ЯКА РЕКЕТУВАЛА НАС БІЛЬШЕ ДЕСЯТИ РОКІВ. НЕ ДАМО ФЕДОРУКУ СТАТИ АНІ ДЕПУТАТОМ, АНІ МЕРОМ. НЕХАЙ ВІН СИДИТЬ. ХОЧА Б ВДОМА. 

avatar

Добробут

12 жовтня 2012 16:10

Федорук приглашает на спектакль

avatar

you tube

13 жовтня 2012 11:17

Відколи це боти з міської ради стали підприємцями з калинки???

avatar

Сашко

13 жовтня 2012 14:16