Микола Федорук:  Святкуймо День міста з гарними думками і справами!

Микола Федорук: Святкуймо День міста з гарними думками і справами!

03.10.2015, 19:46

Дорогі чернівчани!

Сьогодні, як і щороку о цій порі,  святкуємо День Чернівців – дивовижного і унікального міста. З усією повагою до решти місць і міст світу, все одно найкращого на землі, бо воно наше! Тільки це місто перетворює усіх нас – таких різних і не схожих – в одну велику громаду, серце якої б’ється у єдиному ритмі.   

 Впевнений, храмове свято Чернівців не випадково припадає на осінь. Адже це пора філософських роздумів і фінансових розрахунків, доба мрійників і творців, час поетів і майстрів. Усіх тих людей, хто творив і творить славу Чернівців.  А ще – це гарна нагода озирнутися з порога осені на вже майже прожитий рік, зробити перші начерки року прийдешнього.  

Чернівцям є чим пишатися у році минулому, і ще більше  містові є  чого прагнути у майбутньому. Від нас залежить, яким йому бути. Чистим, сповненим яскравими кольорами ошатних осель, усмішками щасливих городян, дитячим гамором і веселощами. Чи злим, сірим, розділеним пристрастями, які штучно роздмухують маніпулятори з нечистим сумлінням. Ці люди не знають, не люблять, не відчувають серцебиття міста. Усіма їхніми діями керує лише зиск. 

У Чернівців славне минуле і, переконаний, не менш яскраве майбутнє. Місто живе своїми міфами і творить нову реальність. У цьому сплаві традицій і нових ідей запорука нашого розвитку, ім’я якому – чернівецький феномен. Місто, як і Батьківщину, не обирають. Обирають лише шлях, який веде до мрії. Це наша відповідальність і наш вибір. Це неймовірно важка, але почесна ноша. Ноша вільних, талановитих, успішних людей, якими завжди були, є і будуть чернівчани.   

Зі святом вас, дорогі городяни, шановні гості і шанувальники Чернівців! Злагоди, достатку, поваги, любові щиро усім нам бажаю! Святкуймо День міста з гарними думками і справами, у колі близьких і друзів, з мрією про  майбутнє.

Щиро Ваш,

народний депутат України Микола Федорук

1