Микола Федорук привітав чернівчан з Днем незалежності України

Микола Федорук привітав чернівчан з Днем незалежності України

24.08.2017, 07:20

Шановні буковинці!

Дорогі чернівчани!

 Найпрекрасніша країна,  громадянами якої нам пощастило бути, сьогодні іменинниця!

 Шануючи тисячолітні традиції минулого, вирішуючи актуальні проблеми сьогодення, абсолютна більшість її громадян не мислить свого майбутнього без вільної і незалежної України. Традиційно високими є патріотичні настрої чернівчан. 

 Разом з вітаннями, згадуємо сьогодні тих, без кого не було б незалежної України.  Честь і шана тим, хто поклав своє життя, здоров’я  за нашу свободу! Сьогодні наша черга зберегти її та передати нащадкам.  Дякуючи звитяжним синам і донькам, всупереч лукавому сусіду, країна міцно стоїть на ногах, впевнено дивиться у найближче і віддалене майбутнє.

 Двадцять шостий день народження Україна зустрічає з вагомими досягненнями. Шлях до свободи і добробуту, на який більшість демократій світу витратили багато десятиліть, нам доводиться долати значно швидше. В умовах неспровокованої військової агресії, загострення  глобальних цивілізаційних проблем, які становлять загрозу для всього людства.

Україна дає собі раду з викликами, гідно долає труднощі, впевнено рухається до родини вільних, розвинутих, процвітаючих демократій світу. Чернівчани традиційно виступають в авангарді цього процесу.

 З Україною в серці, з Україною в помислах, творімо разом Україну людей і для людей!

 Зі святом, шановні співвітчизники!

З днем народження, рідна країно!

 З повагою, народний депутат України Микола Федорук 

1