Микола Федорук:  Не скористатися шансом на придбання нових тролейбусів за кошти ЄБРР - злочин проти чернівчан

Микола Федорук: Не скористатися шансом на придбання нових тролейбусів за кошти ЄБРР - злочин проти чернівчан

27.12.2016, 18:25

Екс-мер Чернівців, а нині народний депутат України Микола Федорук розкритикував висловлювання деяких депутатів Чернівецької міської ради про ЄБРР. 

- Всиловлювання окремих місцевих депутатів про те, що ЄБРР, ніби  якась напівкримінальна структура, повинна давати відкати, це маразм і дикість горе-депутатів, - заявив Микола Федорук. - Можливо, вони судять по собі, тому що звикли все життя так робити, тому вони образили шановану міжнародну структуру.  За такі речі треба вже відповідати в суді. Ці так звані депутати не представляють жодної цінності для громади. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чесанов і Олевич вже добрехались до судового позову

Щодо суті питання, то, на думку народного депутата М.Федорука, не скористатися шансов на придбання нових тролейбусів за кошти ЄБРР - злочин проти чернівчан. 

Докладніше - на відео:

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пане Юрію! Поспішаючи зализувати кулявлобного злодія-федорука, не забувайте будь-ласка писати назву нашого міста, як і годиться, з великої літери! Дякую.

avatar

independent

27 грудня 2016 17:28

Проти ЄБРР нічого не маю.

Але ж скільки можна набирати валютних кредитів? Яценюк набрав мільярди доларів кредитів, розікрав їх і втік! Тепер вже Каспрук продовжує його справу... Каспрук вже за цей рік набрав достатньо мільйонних кредитів у євро, може досить? А віддавати хто має?!? У міста достатньо своїх сотень мільйонів невикористаних щороку коштів!))) Нехай за них і купляють тролейбуси, модернізують водоканал, капітально ремонтують мережі... На щастя є у міста свої кошти на це! І не треба ще ті липні відсотки перепланувати невідомо за яким курсом через пару років!)))

avatar

Людмила Дудченко

27 грудня 2016 18:58

А за 17 років не оновити парк тролейбусів це не злочин?!

avatar

петядми

27 грудня 2016 19:20